x

Klaxons: Det har været åndssvagt sjovt at indspille "Surfing The Void"

Klaxons: Det har været åndssvagt sjovt at indspille "Surfing The Void"

Jeres plade er lige udkommet. Hvad bedriver i tiden med?

- Vi har brugt den sidste uges tid på at lave promotion for den nye plade, og i morgen skal vi endelig i gang med at spille koncerter igen. Det er noget, vi ser meget frem til, nu hvor vi har brugt så lang tid på latterlige ting som at tale med journalister, haha. Ej, det har været super-spændende, men nu er vi virkelig også ved at være klar til at spille koncerter igen.

Hvordan har det været at arbejde på den nye plade?

- Det har været helt åndssvagt sjovt. En både morsom, spændende og meget lærerig proces. Jeg er meget stolt af resultatet. Jeg lyttede lige til pladen i går aftes, og jeg bliver stadig helt spændt af at høre sangene. Jeg er virkelig glad for det album, og jeg håber, andre også kan lide den. Jeg føler mig som en knægt igen, når jeg lytter til det. Et af vores mål med denne her plade har været at få folk op at køre ved hjælp af musikken og at præsentere dem for vores mærkelige musikalske verden.

Hvad gør den mærkelig?

- De emner, vi tager op i sangene, melodierne og det at vi prøver at skabe en ekspresvej til et positivt sted.

Er der noget, I har prøve på at undgå under indspilningerne?

- Hah, det er fandme et godt spørgsmål! Så må jeg jo hellere gi' dig et rigtig godt svar. Hmm, England. Svaret må være England. Vi har indspillet demoerne i Wales og indspillet selve pladen i Los Angeles, så på en eller anden måde har vi undgået England, og det er det eneste, jeg rigtig kan komme i tanker om, at vi har undgået... ud over at vi forresten i det hele taget undgået at indspille, mens det regner.

Hvordan har det været at indspille med Ross Robinson? Han arbejder jo normalt med lidt hårdere bands end jer...

- For os har det mest handlet om at arbejde med nogen, der har inspireret os, og nogen vi virkelig følte, vi kunne lære noget af, og vi har fået en posefuld gode oplevelser med i bagagen efter at have arbejdet med ham. Han har virkelig fået os til at yde vores bedste. Han er et fantastisk menneske; fuld af positivitet og ungdommelig energi. Han har gjort meget ud af at få os op at køre, så vi har givet os 100 procent.

Hvilken af de plader, han har produceret, kan du bedst lide? ...Og du må ikke sige jeres egen.

- Det er nok Blood Brothers' Burn Piano Island Burn. Det er min yndlings Blood Brothers-plade, og den har Ross produceret. Jeg har hørt den meget i mine unge dage, og det var sådan, jeg opdagede, hvor god en producer Ross er.

Hvad skal der ske nu for The Klaxons?

- Efter vi har spillet på Reading Festival i weekenden skal vi et smut forbi Australien og spille nogle koncerter. Derefter skal vi til Japan, og så skal vi til USA og turnere. Vi glæder os til at komme ind i live-rytmen igen. Vi skal også i gang med at skyde en ny video til nummeret Twin Flames her i løbet af ugen, så det er fedt, at der sker så meget.

"Surfing The Void" er på gaden i dag den 23. august.

Klaxons kan opleves i Amager Bio 27. november. Billetsalget er i gang via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA