x

The Burning-turnédagbog, del 3

The Burning-turnédagbog, del 3

Dag 3
Dårligt har man indhentet søvnmanglen fra Roskilde og Herning jobs'ne, før man finder sig selv iført et stk. bus fyldt med tomme øldåser og unfair forladte chili-beefy's. Jeg håber VIRKELIG ikke AVIS læser denne blog (som forresten er skrevet af Molle fra Raunchy!!!!) for det kan give alvorlige konsekvenser, da denne bus nok aldrig igen kommer til at dufte af wunderbaum og cockpit-rens, men nærmere af halvdød mår (beaten…not dead), dybt integreret i Tues våde sovepose!

Vi er nået til det, man nok må kalde de to "main gigs", nemlig Train og Lille Vega. Disse to jobs er vigtige, da Århus er The Burnings hjemby og København Raunchys. Vi lander på Train, hvor Jacob Hansen (Invocator) fortsat står og presser bitte små pølser ud af sine Levis 501'ere (str. 24/2, kan købes i H&M's drengeafdeling i Ribe). Jeg havde forventet, at Jacob Hansen, nu hvor touren er i gang og vi er ved at komme i form, egentlig havde fundet "nøglen" til hans nok fejlopdyrkede opvarmningsteknik, som sanger. Men jeg må konstatere at hans "gangart", påviser det modsatte. Min peptalk i Herning har desværre slået fejl!

Som samtlige af deltagerne fra alle Paradise Hotel har sagt, så skal der ikke lægges skjul på/det skal da ikke være nogen hemmelighed, hvor meget vi har glædet os til at spille de nye numre fra vores kommende skive, live i vores egen hjemby. Der er flere grunde; dels har vi flest fans i Århus, men musikpolitiet med de korslagte arme er der, og de er helt sikkert også vores venner :) Derfor er det i dette forum, at de nye skæringer må stå sin lakmusprøve.

Train er egentlig et fedt sted, men hvorfor vælger de at nedprioritere metalaftenerne, ved at afslutte alle bands kl. 23:30? Dette resulterer i at første band går på kl. 20.00 !!! Ja…det internationale tal for otte!

Nå, men til trods for at vi skulle alt for tidligt på, reagerer heavyfolkene heldigvis bare ved at møde op til tiden! Total og mega meget respekt til århusianerne, der bare støtter op om de lokale metalnavne! Med masser af selvtillid og sikkert alt for meget gå-på-mod, går vi på scenen til, den nok også ekstrem over-iscenesatte, "Conan the Barbarian"-intro, som sætter os i spotlight som de tilbagevendende krigere, hjemvendt fra jagt, hyldet som helte og lovprist som korsriddere.

Showet går fantastisk og folk er vilde med det nye shit. Vores kommende plade er ret eksperimenterende og meget til den rockede side, ja der er faktisk op til flere omkvæd og akustisk guitar. "BØZ", ville en rigtig "hævi-rocker" sige, men jeg er sikker på, at vi har fundet vores plads og håber selvsagt, at folk er enige i denne betragtning. Raunchy spiller nok den vildeste koncert, jeg har set med dem i Århus, sjældent har jeg set den gode kuffert (Raunchy forsanger) så intens og velhængt på scenen! Det som mange ikke ved, er bare at….. KUFFERT ER JOHNNY MADSENS SØN…se selv beviset i galleriet ovenfor!

Invocator får igen demonstreret lige præcis, hvordan skabet det skal stå. Når man overværer Invocator 9 shows i træk, er resultatet ganske ubehagelige bivirkninger, hvor en blandt mange er en ekstraordinær negativ vækst af størrelsen på mine løg. Det er skide ærgerligt, da det giver mig et enorme forklaringsproblemer, når jeg returnerer til min kæreste weekend efter weekend – og jeg er jo vild med Invocator….hvilket dilemma. Men nu er jeg jo en mand og mænd løser problemer – ikke, at man altid finder gode løsninger, men det vigtige er, at vores kreative evner giver os muligheden til at finde løsninger på de mest umulige situationer – og her er et klassisk eksempel:  Løsningen her er, naturligvis, at jeg under Invocators lydprøve smugler mit trådløse in-ear sæt (det dér smarte, som musikere har i ørene, når de bliver for fine til normale monitor højtalere + ikke kan holde takten og får et såkaldt "click" i ørene) og connecter det ubemærket til monitoranlægget i smug for lydmanden "Nakke", hvilket gør, at jeg kan sætte mig på potten og nyde Invocator til fulde. Genialt!

For at gøre en nok lidt for detaljeorienteret aften kort, ender det som alle forventer. Københavnerne tager hjem til deres mødre, Invocator tager hjem til Raunchys mødre og The Burning fester hele natten lang og hersker alt i det århusianske natteliv til den lyse morgen….hvilket så giver alvorlige konsekvenser dagen efter. Men mere om det i Dag 4!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA