x

Nik og Jay kører med klatten i Næstved

Nik og Jay kører med klatten i Næstved

Nik og Jay var endnu engang et stort trækplaster på dagens Grønne Koncert i Næstved. Uanset hvor man befandt sig på pladsen, blev deres navne omtalt – oftest i positive vendinger.

Kl. 15:30 kunne man opleve en 10 meter lang kø foran GAFFA/Boom-standen, hvor flere utålmodige og håbefulde teenagere svedte for at for lov til at få et moment med spradebasserne til Meet and Greet. Under ceremonien blev der langet dyrebare autografer over disken på maver og arme, givet krammere, skudt billeder og fældet enkelte tårer fra de mest forelskede fans. Desperate tilråb som "Nik, jeg vil lave dit barn nu" fløj gennem den hede sommerluft.

Efter signingen hoppede GAFFA.dk's udsendte op i duoens lydisolerede varevogn for i al stilhed at få et par kommentarer fra de mega-feterede stjerner.

Jay: – I dag har været den vildeste af de grønne koncerter indtil videre. Jeg ved ikke, om det er vejret, der har gjort det, eller om det har noget at gøre med, at vi er mere populære på Sjælland end i Jylland, hvor vi også har spillet fede jobs. Men i dag var der bare en særlig energi. Alle var med. Der var 26.000, da vi spillede på pladsen. Mange havde hænderne oppe - særligt til hits som "En dag tilbage" og "Elsker hende mere". Stemningen var i top. Det må være en kombination af vejret samt det, at det er lørdag plus den faktor, at de fleste har fået ferie.

Det virker som om, I er et stort trækplaster hernede?
Jay: – Det er vi, jeg synes, vi har noget andet at byde på end de andre navne. De andre har noget erfaring, suveræne numre i musikbagagen, dygtige bands osv, er pissefede. Det er ikke det, men vi er bare en andet slags act, end hvad der normalt er på Grøn Koncert.

– Vi har brugt mange penge og ressourcer på vores show i år og fået et kæmpe setup på scenen. Vi er nået bredt ud, særligt her til Danmarks største havefest. Vi passer godt ind her.

Nik: – Grøn koncert er et fedt koncept. Det er suverænt med alle de forskellige musikalske indslag, der er samlet på et sted for en lille sjat penge. Folk kan komme ind for en hund og få en fantastisk oplevelse. Vi har et kæmpe energiboost og vil gerne ramme det hele. Vi er ikke trætte, men nærmest lykkelige, som Steffen Brandt fra TV-2 har udtrykt det.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA