x

The Blue Vans andet postkort fra USA

The Blue Vans andet postkort fra USA

Jamen, jeg kan godt li’ dem lidt brændte

Mandag d. 19. juli. I næste weekend er der fotosession, og derfor er The Blue Van ude og købe nyt tøj i nogle af Manhattans mange butikker. Det er en varm dag i NYC, og bandmedlemmerne vender med jævne mellemrum tilbage til TVT-kontoret for at køle ned. Kontoret har et køkken, hvor man frit kan forsyne sig med forfriskninger som vand, energidrikke, kaffe og ikke mindst popcorn.

Trommeslager Per Jørgensen har bestemt sig for sidstnævnte. Han placerer en pose popcorn i micro-ovnen og vælger fuld styrke i tre minutter, hvorefter han går ud for at finde organist, Søren Christensen, der befinder sig på samme etage. Fem minutter efter vender Per tilbage til den fortsat arbejdende og nu stærkt rygende micro-ovn.
Han får fjernet posen og anbragt den i en skraldespand, men indser, at dette ikke er tilstrækkeligt, eftersom posens ene side fortsat ulmer og ryger kraftigt. Per pøser vand på og forlader fluks køkkenet for slippe ubemærket fra situationen.

Per flygter op på TVT’s miss Oakes’ kontor, der ligger en etage over køkkenet. Her befinder resten af bandet sig, og de møder Per med følgende spørgsmål: Hvorfor fanden lugter der sådan af brændt popcorn?!


Til grin i gearbutik
Onsdag d. 21. juli. I jagten på en pladespiller træder TBV ind i en butik ved navn "Bargain
Hunters" i Brooklyn. Drengene bevæger sig rundt i samlet flok og leder, da en ansat spørger, ikke om de har brug for hjælp, men om de er et band?
The Blue Van bekræfter, og den ansatte fortsætter: "Shit, ya’ll look like the cast from "That 70’s show"! " (TV3’s "Dengang i 70’erne), hvorefter resten af Bargain Hunters’ stab bryder sammen af grin.

Kørte galt før storkoncert
Søndag d. 25. juli. Det er dagen for TBV's første gig i Boston. Turen tager fire timer og foretages i minibus med miss Oakes bag rattet.
Undervejs på den fire spor brede motorvej lægger vi an til overhaling i
yderste bane. Farten når 120 km/t og pludselig foretager føreren af en
nærkørende personbil et drastisk vognbaneskift. Den rammer minibussen i højre side og sender den ud i grøften.

De næste 10 sekunder gør miss Oakes sit for at få bussen stoppet uden at den vælter, hvilket lykkes hende, selvom det flere gange ser yderst kritisk ud. Overraskende hurtigt er der politi på stedet, som får efterset bussen og personbilen. Der er ingen tilskadekomne, så politiet giver tilladelse til at band og crew fortsætter til Boston i den overraskende letbeskadigede minibus.

Samme aften leverer TBV en afslappet og yderst velspillet koncert for syv koncentrerede publikummer på spillestedet "Rolling Rock" i Boston.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA