x

Mixtape: Our Broken Garden

Mixtape: Our Broken Garden

Our Broken Garden er den danske sangerinde og sangskriver Anna Brøndsteds projekt, som i studiet og live tæller flere musikere som Søren Bigum, Moogie Johnson, Fridolin Nordsø med flere. Anna Brøndsted er desuden med i duoen Sad Lovers, har spillet med Efterklang og været backing-musiker for Lise Westzynthius.

Som Our Broken Garden fik hun et mindre gennembrud via en pladekontrakt med det engelske Bella Union, som udgav debuten "When Your Blackening Shows" i 2008.

Mandag den 18. oktober kommer opfølgeren "Golden Sea", hvor Brøndsted blander shoegaze og en ren, følsom vokal. Our Broken Garden skal i øvrigt varme op for Beach House på deres skandinaviske koncerter i november. Du kan læse mere, se video og holde dig opdateret på Ourbrokengarden.com.

I forbindelse med udgivelsen bad vi sangerinden lave et GAFFA Mixtape, og resultatet er et bånd, som er matchet til Twin Peaks-agenten Dale Cooper.

Mixtape til en date med Dale Cooper 

Et mixtape til en hot og mystisk date, hvor du efter to timer i badet har skruet dig ned i din bedste buksedragt og tændt stearinlys for at tage imod en mand fra det ukendte. I have no idea where this will lead us, but I have a definite feeling it will be a place both wonderful and strange...

Nina Simone : Do I Move You / Sings The Blues (1967)

Lad os bare lægge hårdt ud. Nina Simone har den vildeste stemme. Første gang jeg hørte hende, troede jeg, hun var en mand. Der er en enorm power og kraft i hendes udtryk samtidig med, at det har en ro og er grounded helt ned i numsen. Jeg synes denne her blues er utrolig fræk; den lægger godt og lige ud af posen op til en rigtig hot flirt!

Scott Walker: It's Raining Today / Scott 3 (1969)

En smuk, smuk plade til stunder med højt til loftet. Den her sang rammer lige i hjertet. Den er sirlig og fin, og har samtidig en dyster lurende undertone i de bagvedliggende strygere. En mørk perle fyldt med mystik og skønhed. Black as midnight on a moonless night.

Nara Leao: Voce e Eu / Garota de Ipanemaar (1986)

En stor brasiliansk vokalist og kunstner, Nara Leao, med en fløjsblød stemme og de kærligste vibes, der forplanter sig i hele ens krop. Melankoli og glæde - den bedste kombination. Så er det nu, at hr. Cooper lægger op til en dans!

Nico: The Fairest Of The Seasons / Chelsea Girl (1967)

Fra Nicos debut-soloalbum. En helt utrolig rørende sang med et melodiforløb, der sætter mine tårer i frit løb. Sangen handler om tvivl og har en sørgmodighed, som udvikler sig til et nysgerrigt vovemod, der inspirerer til luft under vingerne. Nicos naive udtryk giver sangen en nøgenhed, som går lige ind. Skønt akkompagnement til simpel hengivelse, der spiller på de dybe hjertestrenge.

Arvo Pärt : Summa for Strings / Sanctuary (1991)

Et nummer til det helt intime øjeblik. En fantastisk skønhed og meditativ ro, som slog mig helt omkuld første gang, jeg hørte den. Den her plade løfter én ind i en hinsides sfære - perfekt at vågne op til - i dette tilfælde sammen med Dale Cooper :).

"Harry, I'm going to let you in on a little secret. Every day, once a day, give yourself a present. Don't plan it. Don't wait for it. Just let it happen. It could be a new shirt at the men's store, a catnap in your office chair, or.....a mixtape"

Golden Sea udkommer på mandag den 18. oktober via Tigerspring og Bella Union.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA