x

The Blue Vans tredje postkort fra USA

The Blue Vans tredje postkort fra USA

Høje krav til streetpromotion

Lørdag d. 31. juli Som led i planen om at få spredt budskabet om The Blue Vans tilstedeværelse i staterne drager band, lydmand, miss Oakes, dennes veninde og undertegnede til Boston, hvor der samme aften er koncert med legendariske The Dead (tidligere The Grateful Dead) i en udsolgt koncertarena med plads til 20.000 tilhørere.

I timerne før koncerten går TBV og crew rundt på den enorme parkeringsplads og placerer godt 2000 TBV-flyers bag bilernes vinduesviskere eller i hænderne på de forbipasserende. Vejret er pragtfuldt og menneskene imødekommende – hvad kan man ellers forvente af en folkemængde, hvor 80 procent har langt hår og er klædt i batikfarvet tøj?

På et tidspunkt passerer en bil The Blue Vans forsanger, Steffen Westmark og undertegnede. Bilen stopper op, et vindue rulles ned, hvilket Steffen opfatter og rækker en flyer frem. Føreren stikker hovedet ud og spørger, uden at tage imod flyeren:

– You guys got some heroin?

– No… (grinende)

– Then what the hell good are you?!"

Lige lissom Lalandia

Søndag d. 1. august Programmet for dagen byder på American barbeque om dagen og koncert i Boston om aftenen. Det er bekendte af miss Oakes, der har inviteret og lægger baghave til – og hvilken baghave! To enorme gasdrevne griller står klar, kødet venter i to oversize køletasker, et isfyldt køleskab bugner af øl – og som centrum for hele molevitten finder vi swimmingpoolen. Now that's an American Barbeque! Venner af værtsparret strømmer til, medbringende mad i overvældende mængder.

Poolen er allerede indtaget af TBV og crew, der nok mest minder om en flok kåde hundehvalpe i det forfriskende vand. Grill-master Naseem går i gang med sit hverv og ser til mens nogle af hans øvrige gæster med jævne mellemrum overdynges af vand pga. vandhundenes udspring og øvrige udskejelser. Han henvender sig til miss Oakes og spørger, hvordan det er at have med dette band at gøre. Miss Oakes trækker på skulderen og svarer:

"Well, when they're sober it's probably like looking after six kids ... But when they're drunk it's like taking care of twelve."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA