x

Supershine, turnédagbog del 2

Supershine, turnédagbog del 2

Vi starter altid ud med gode intentioner, men efter et helvede af en bytur fik vi hverken stået stået tidligt op for at skrive GAFFA-dagbog, eller spist morgenmad. Torsdag skulle vi have spillet på Barfly på Oxford St, men grundet negative anekdoter fra andre bands valgte vi at aflyse. Torsdag var blevet en fridag, og vi skulle i bedste turiststil lidt rundt omkring. Vi nåede aldrig andet end at hente gearet i Camden.. Så her kommer de resterende dage i Supershines London tour i retroperspektiv!

Torsdag aften tog vi tilbage til Proud for at fange nogle af de bookere, vi hilste på dagen før. Der blevet lavet lidt business og fik da også rosende ord med fra et af Wilcos tidligere medlemmer. Hvad der skete senere står meget uvist..

Fredag aften spillede vi på den legendariske punk klub Hope & Anchor i Islington - stedet hvor Joy Division spillede deres første show i London. Stedet kan bedst beskrives som Lades-lignende - blot med mere kant, charme og ikke mindst et hundrede gange større anlæg. Med trommerne skarpt placeret i et murstenshjørne med to meter til loftet var der lagt i ovnen til en blodhøj koncert - og det blev det i den grad også. Generelt er lydmændene i London meget gavmilde hvad angår lydniveauet. :)

Lørdag! Underbelly i Hoxton er dagens venue. Vanvittigt sejt sted, indrettet med store bombastiske møbler og det klassiske røde velourbagtæppe ved scenen. Allerede ved lydprøven overbeviser vi endnu en booker, der er kigget forbi for at se hvem vi var. Han skulle egentligt videre til en anden koncert, men lydprøven udmundede i at han blev hængende. Vi får kastet turens første rigtige måltid ned; en kæmpe burger med fritter noget så salte!

Tørsten blev slukket med et par pints. Vi spillede godt og havde optur over stedet! Alle vores gamle bekendte i London var kommet for at se sidste show og sige farvel. Efter Underbelly lukkede smuttede vi hjem til et par piger fra gymnasiet og væltede rundt som aber. Ligesom på Proud blev der nærmest fastsat datoer for næste show. Super duper!

Det har været nogle dejlige dage i londonien, og umiddelbarheden ved at spille nye steder er trylledrik for ethvert band! Vi glæder os meget til at komme tilbage i start marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA