x

GAFFA-Prisen - Medinas takketale

GAFFA-Prisen - Medinas takketale

Tillykke med GAFFA-Priserne. Hvad er din reaktion, og hvordan vil du takke læserne, som har stemt på dig?

– Jeg var inde at kigge på kommentarer på GAFFA.dk, og der var ikke én, der skrev mit navn. Det var Fallulah og RebekkaMaria. Så jeg regnede med, at GAFFA var for "indie" til at ville stemme på en poptøs som mig. Så jeg er virkelig beæret, og så håber jeg, at folk kan se, at jeg vil noget med mine tekster. Men det er en særlig anerkendelse, at folk har stemt på mig, frem for en jury.

Hvad har været årets mest positive oplevelse set fra et musikalsk perspektiv?

– Fredagsrock i Tivoli, hvor der var 20-30.000 mennesker, det var fantastisk. Men der er mange ting, min tur i Tyskland gik supergodt, det har været et rigtig godt år.     

Hvad har været årets mest negative oplevelse set fra et musikalsk perspektiv?

– Der har ikke rigtig været noget, folk har den smag, de har, det er ikke noget, jeg skal ind og "disse", jeg skal ikke ind og være smagsdommer. Personligt hører jeg mest jazz, når jeg er hjemme, så jeg følger ikke rigtig med i, hvad der sker, på den måde er jeg ret isoleret. Så blev Vi To blev dømt til døden i Soundvenue, de har i det hele taget travlt med at brække sig over mig. Nu vil de så sælge reklameplads til mig, fuck jer! Men det er sjovt, at den er gået så godt for mig. Jeg tror på mig selv.         

Hvad har været årets mest positive oplevelse set fra et personligt perspektiv?

– At mine egne ting har fået så meget succes. Der er nu lukket aftale med Europa, USA, Canada og Asien, så der er meget i vente.

Hvad har været årets mest negative oplevelse set fra et personligt perspektiv?

– At der er visse medier, der altid er efter mig, folk ved selv, hvem jeg snakker om. Det er en del af "gamet", det må jeg bare lære at leve med. Så er der en person, der "stalker" mig og prøver at presse mig for penge. Grådige mennesker, som vil andre det ondt, det er svært at acceptere, men sådan er det bare.          

Hvad skal du lave i 2011?

– Turnere i hele verden og lave en masse spændende features, større koncerter og ind på nye markeder. Jeg glæder mig, mit liv er fyldt med lykke og held, og jeg er meget taknemmelig over de mennesker, jeg har i mit liv.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA