x

GAFFA-Prisen – The Rumour Said Fires takketale

GAFFA-Prisen – The Rumour Said Fires takketale

Tillykke med GAFFA-Prisen. Hvad er jeres reaktion, og hvordan vil I takke læserne, som har stemt på jer?

– Tak, det er en seriøs og vigtig pris fra publikum til musikere. Tak til alle, som har stemt på os, har engageret sig i det og har tænkt på os. Det betyder, at musikken er kommet ud.

Hvad har været årets mest positive oplevelse set fra et musikalsk perspektiv?

– Det bliver et split mellem at spille på Roskilde Festival og at indspille vores debutalbum, som vi begyndte på lige bagefter, nærmere bestemt den 5. juli på Møn. Roskilde var overvældende, og så har det været fantastisk, at der er troppet så mange mennesker op, nærmest uanset hvor vi har spillet i år.

Hvad har været årets mest negative oplevelse set fra et musikalsk perspektiv?

– Det er svært at komme i tanker om noget, det har været et godt år.     

Hvad har været årets mest positive oplevelse set fra et personligt perspektiv?

– Det har også været musikken. Det føltes på forhånd frygtindgydende at skulle indspille vores første long player, men da vi kom i gang på Møn, fik vi oparbejdet en stemning af kærlighed, sommer og intensitet. Det var både arbejde og som den fedeste ferie. Når nogen nævner ordet Møn for os, tror jeg, at vi altid vil blive ramt af en snert af nostalgi.     

Hvad har været årets mest negative oplevelse set fra et personligt perspektiv?

– Det er nok, at jeg er kommet håbløst bagud på mit danskstudium (fortæller forsanger Jesper Lidang). Så er det ærgerligt, at det danske band Shout Wellington Air Force er blevet ret oversete, dem havde jeg gerne givet en af vores nomineringer. I det hele taget sker der en masse godt i dansk musik i øjeblikket         

Hvad skal I lave i 2011?

– Det lugter lidt af udland, vi skal blandt andet til South By Southwest i Austin til marts, men vi spiller også en større forårsturné i Danmark, som starter den 26. marts. Så skal vi også i øvelokalet; der begynder så småt at komme nogle sange.         


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA