x

GAFFA-Prisen – Odense Assholes' takketale

GAFFA-Prisen – Odense Assholes' takketale

Tillykke med GAFFA-Prisen. Hvad er jeres reaktion, og hvordan vil I takke læserne, som har stemt på jer?

– Vi lovede vores fans, at vi ville prøve at lave en bong ud af prisen, hvis vi fik den. Vi har prøvet, men det kunne desværre ikke lade sig gøre.

Hvad har været årets mest positive oplevelse set fra et musikalsk perspektiv?

– Det har været et virkelig sjovt år, vi har fået en masse omtale og er det band efter Kandis, der har spillet flest koncerter her hjemme. Det, vi har kørende, har hele tiden været et satireprojekt, som startede på Designskolen Kolding, og mange, som har tvivlet på projektet, har fattet, hvad vi har gang i og har overgivet sig. Vores afskedskoncert på Rytmeposten var helt suveræn. Det var en drøm. Det var her, hvor jeg (Thomas) første gang så Malk de Koijn, Kongehuset og Hvid Sjokolade. Nu er stedet fire gange så stort, og vi havde Sys Bjerre med som Tovepigen (et af OA's grænseoverskridende hits, red.).

Hvad har været årets mest negative oplevelse set fra et musikalsk perspektiv?

– Der er kommet vildt mange mennesker til vores koncerter, men ikke i Nykøbing Falster. Det var samme dag som Dølle-Fjelde Musse, hvor der kommer 100.000 mennesker. Til vores koncert var der solgt 40 billetter, der kom 18.

Hvad har været årets mest positive oplevelse set fra et personligt perspektiv?

– At folk har fattet OA. Vi har flere fans end Duné, har spillet 200 koncerter på to år og har mere end 10 millioner hits på YouTube. Jeg tror, at folk om 5-10 år vil se os som stor samtidskunst.         

Hvad har været årets mest negative oplevelse set fra et personligt perspektiv?

– Det har været hårdt for leveren! Konceptet omkring OA er, at vi går temmelig hårdt til den. Så har det været sjovt, men også hårdt, at spille en rolle i to år. OA's udfald mod bøsser (Bøsser Bløder Lyserødt, red) og lignende er ren satire, hvilket de fleste vist også har fattet efterhånden.
    
Hvad skal I lave i 2011?

– Odense Assholes er slut, det er fortid. Et meget vellykket projekt, men alle skuespillerne er fortsat i gang med andre ting.        


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA