x

GAFFA-Prisen - Turboweekends takketale

GAFFA-Prisen - Turboweekends takketale

Tillykke med GAFFA-Prisen. Hvad er jeres reaktion, og hvordan vil I takke læserne, som har stemt på jer?

– Tusind tak for den gode smag, det er en kæmpe cadeau. Det er kommet fuldstændig bag på os, vi troede, at Hej Matematik ville vinde.

Hvad har været årets mest positive oplevelse set fra et musikalsk perspektiv?

– Det har været at spille på Roskilde og Skanderborg Festivalerne, og så har vi været rundt på turné, hvor der har været udsolgt næsten over det hele, det har været fantastisk. Så har vi spillet i Polen og Schweiz og har fået rigtig positive reaktioner og godt med folk til koncerterne. Vi har også fået udgivet en gratis ep.         

Hvad har været årets mest negative oplevelse set fra et musikalsk perspektiv?

– Det må være ulykken ved Love Parade i Duisburg, hvor der var 21 mennesker, som døde. Det leder tankerne hen på ulykken på Roskilde i år 2000, forfærdeligt. Det kaster en sort skygge over musikken og fører til indskærpet sikkerhed, der får band og publikum længere væk fra hinanden.

Hvad har været årets mest positive oplevelse set fra et personligt perspektiv?

– Vi (Martin Petersen og Morten Køie) har taget orlov fra vores studier og kan nu koncentrere os fuldt ud om musikken, det er rigtig fedt, efter at vi har redet på begge heste i årevis. Så har vi fået et supergodt managerteam med en dansker, Morten Elley herhjemme og Dave og Nigel til at hjælpe os i udlandet, det er perfekt.

Hvad har været årets mest negative oplevelse set fra et personligt perspektiv?

– Der har været rod i kærligheden (siger Martin), og så var det temmelig kedeligt at vente i 24 timer i Warszawa lufthavn, men det har været et godt år, ingen tvivl om det         

Hvad skal I lave i 2011?

– Vi skal turnere igen fra marts, først i Danmark og senere i Polen, Schweiz, Tyskland og England, og så må der gerne komme en ny plade snart.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA