x

Før Koncerten: Joan As Police Woman

Før Koncerten: Joan As Police Woman

Hvordan er det gået i øveren?

- Glimrende, jeg elsker at øve. Mit band er både fantastiske musikere og gode venner, og så er det simpelthen fantastisk at få lov at rode rundt med musikken og gøre ting, man aldrig ville gøre i studiet.

Hvad kan vi forvente os af koncerterne?

- At høre frugten af vores arbejde i øvelokalet! Vi spiller hele det nye album fra ende til anden. Jeg prøver gerne at fornemme stemningen i lokalet og så tilpasse koncerten efter det, så oplevelsen kan variere alt efter natten, byen, vejret … Det vigtige er at skabe en forbindelse mellem musikere og publikum. Det er jo det, vi er der for!

- Som regel finder jeg også på noget at sige om det sted, jeg spiller, så bliver folk glade. I øvrigt er jeg vild med at besøge København, det er altid sådan et behageligt publikum, vi har dér.

Hvad gør du, lige inden du går på scenen?

- Jeg prøver at huske at varme min stemme op. Det lykkes ikke altid. Og så laver jeg den kop te, jeg altid har med mig på scenen.

Hvad står der på jeres forplejningsliste?

- Mørk chokolade, honning og ingefær – til teen.

Hvad hører I i turbussen?

- Som regel skiftes jeg til at dj'e med min trommeslager Parker Kindred og bassist og keyboardspiller Tyler Wood. Det er gerne noget soul, der ryger på anlægget, vi er alle tre besatte af soulmusik. Vi forsøger ihærdigt at imponere hinanden med vores nyeste fund, og vi er blevet ret gode til det.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA