x

PowerSolos turnédagbog fra Italien kapitel 5

PowerSolos turnédagbog fra Italien kapitel 5

Dag 5 - Milano af A.C
Sidste show på denne lille tur skal foregå i den by der satte det hele i gang. Vi spillede i Milano i 2009 til Ragnarock Festival. Dette var en stor succes og resulterede i et samarbejde med True Booking. Så der var lagt i kakkelovnen til denne aftens arbejde. Stedet hedder Magnolia Club, en privat klub man køber medlemskab til. Fint stort sted med en scene placeret i et stort telt. 70 grader i backstage hvilket for en gangs skyld er kærkomment da der har været meget koldt alle de steder vi har været. Kim er specielt glad da det hjælper lidt på hans sygdom.

Inden vi dog nåede til Milano, slog vi omkring Monza-banen. Endnu en formel 1-bane som i høj grad stadig er i brug den dag i dag. For formel 1-fans er den legendarisk. Igen en bane der ligger midt inde i Monza by - Danmark kunne virkelig lære lidt her. Banen er lukket pga. privat arrangement - det vil sige: rige folk i Ferrari, Porsche, BMW, Lambourghini og Audi kører rundt for fuld udblæsning på banen. Vi finder en god tribune på langsiden og bliver hængende i en times tid og får renset ørerne med lyden af masser af hestekræfter.

Tilbage til Magnolia Club. Vi møder endelig vores nye booker Max Carinelli. Det er et vigtigt møde, for det første at møde hinanden ansigt til ansigt, men også at diskutere gode og dårlige ting ved den snart overståede tur. Det er tid til en kort evaluering, og der tages allerede skridt til en næste tur. Vores booker har gjort et virkelig godt stykke arbejde, og vi kan mærke gennem vores samtaler at der er masser af fælles fundament at opbygge et godt samarbejde på. Han er en ærlig, ligefrem fyr, der deler meget kærlighed for den samme musik som Kim og jeg. Det er alfa og omega at den mand der skal sælge os til venues forstår det vi laver og kender referencerne. Denne gang ser det ud til at vi har en god mand i folden.

Vorres gamle ven, Johnny Bager, dukker i øvrigt op. Han har været til mangt et PowerSolo-show rundt om i verden. Vi byder på Jaegermeister og han tager imod - som altid. Altid, altid! Han går de sytten kilometer tilbage til Milano banegård om natten og tager det første tog tilbage til Bern. Vi ses næste gang, Johnny!

Selve koncerten var rigtig god. Vi blev varmet op af Miss Chain & the Broken Heels som spillede fedt sixties pop-punk. Der var omkring en 250-300 til koncerten og på trods af et særdeles oplagt publikum der ikke kunne få nok, blev vi nærmest smidt af scenen. Promotoren lukkede for fronten i allersidste nummer. Kim var forinden ovre at høre om han mente det seriøst. Der stod trods alt 300 og elskede det. Ville han virkelig cutte fronten 45 sekunder inden vi sluttede??  På trods af at Kim trådte ham hårdt over foden for at ruske op i ham, så skete det! Så de sidste 25 sekunders tid af "Mean Ol' Cat" var ren baggear, men det betød intet. Det var et brøl af en koncert og vi vender tilbage, det er sikkert.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA