x

Tredje rejsebrev fra The Defectors

Tredje rejsebrev fra The Defectors

Mandag d. 15. november

Vi var et smut i den nærmeste storby, Rosario, og spille i forgårs. Vi kørte frem og tilbage på rimelig smadret motorvej i en rimelig smadret bil med en rimelig smadret chauffør. Ingen kom noget til under turen, men vi har da fået en smagsprøve på sydamerikansk kørestil (sømmet i bund, we brake for nobody!). Spillede på et kæmpested med tre meter høj scene foran et publikum, der nok mest af alt var kommet på grund af det efterfølgende latino-diskotek. Oh, well.

I går tog vi revanche på den lille V8 Motor Bar i Buenos Aires' gamle bydel sammen med The Coronados og arrangør Nicolas' rockabilly-band Historia Del Crimen. Coronados fyrede den kort og fyndigt af, Historia rockede så meget at den ene guitarists knæ gik af led (!), og til sidst sparkede vi så meget liv i garagen, at vi blev modtaget med kvindeskrig (muligvis var det Claudia fra The Coronados) mellem HVERT nummer. Folk var i den grad på, og det er lang tid siden vi har haft en så rocking søndag aften. Efterfølgende blev der gået på bar og restaurant til den lune, lyse morgen.

I dag skal vi ikke så meget andet end at grille Argentina-style hjemme hos Nicolas' forældre ude i forstæderne. Træt... I morgen flyver vi til Brasilien.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA