x

Sjette og sidste rejsebrev fra The Defectors

Sjette og sidste rejsebrev fra The Defectors

Søndag d. 21. november

Sidder i flyet til Frankfurt og opsummerer (mens jeg svinger faretruende med min anden skævbider. Disse mordvåben må åbenbart godt medbringes på transatlantiske flyvninger, jf. rejsebrev 4).

Vi har rejst langt og set meget. Vi har spillet i alt fra kæmpesale til fugtige bæverdinger. Vi har brugt udstyr af meget forskellig standard de forskellige aftener. Vi har prøvet at vænne os til sydamerikansk bilkørsel (gik dårligt), latino-talkshows (et up'n'down relationship) og brasilianske superdrinks (gik over al forventning).

Sidste aften spillede vi igen i Sao Paulo. Vi spillede et godt besøgt gig sammen med den lokale gruppe The Fuzzfaces. Vi blev mødt med en entusiasme, som jeg sjældent har oplevet magen til. Trommeslageren i bandet havde medbragt en masse cd'er til os som gave, vi blev taget billeder af, vi blev taget billeder sammen med, vi skulle signere plader, sætlister og guitarer efter koncerten, de var fuldstændig rundt på gulvet over at vi spillede i deres by, vi var deres store helte, og det skulle vi helst ikke være i tvivl om!

Det var lyst og morgentrafikken var i fuld gang før vi returnerede til Hotel Central. Det blev til nogen få timers søvn, før vi kørte til den internationale lufthavn og boardede 747'eren. Nu har jeg netop fået serveret Lufthansas inflight øøøhhh... "sandwich", mens solen går ultrahurtigt ned udenfor

Har det været spændende? Ja. Mødte I en masse søde og rare mennesker? You bet. Var det hårdt at være af sted? Yessir! Ville du gøre det igen en anden gang?

Det spørgsmål vil jeg gerne vente med at besvare, til jeg har sovet et par nætter i min egen seng. Selv om vi dårligt har passeret Ækvator og er midt over Atlanterhavet, kan jeg allerede høre den kalde på mig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA