x

Carsten Holms P6 BEAT-blog del 2

Carsten Holms P6 BEAT-blog del 2

Kære GAFFA-læser
 
I dag får jeg besøg af James Blake! Han spiller koncert i aften, og tager en rundtur til forskellige medier i løbet af eftermiddagen (stakkels mand). I den forbindelse kommer han forbi P6 BEAT studiet og laver et lille interview. Jeg bringer det nok i løbet af de næste par uger, og glæder mig meget til at tale med ham. For et par måneder siden var jeg så heldig at overvære en koncert med ham i Holland, hvor han fyldte den lille klub med de bredeste, flotteste og tungeste toner jeg længe har hørt, og jeg kan godt forstå at han dels rører så mange mennesker – og også inspirerer mange musikere – med sin musik.

Og så går det ellers over stok og sten med at forberede næste uges udsendelser. Der er masser af danske bands og artister, som har meldt deres ankomst til P6 BEAT i de kommende uger, som Emma Acs, The Olympics og Taragana Pyjarama, som netop har udsendt en stemningsfuld EP. Endelig neglede jeg aftalen med Thee Attacks, der kommer og åbner mit program P6 OFFBEAT på mandag kl. 15.03 - LIVE på vores TOY-session setup.
Der har allerede været bands som Peter, Bjørn og John, Agent Side Grinder og The Joy Formidable, der har prøvet kræfter med TOY-sessions – alle med succes, alle er optaget og alle vil blive sendt løbende på kanalen. Utroligt at mærke den glæde musikerne får, når de ser instrumenter som dem de er vant til – bare i miniatureformat. De bliver som børn igen (yes!!!) og deres sange får et helt nyt liv!

Og ellers stiger spændingen på redaktionen. Vi launcher d. 11. april – og den første vært der rammer æteren, er Camilla Jane Lea, der vil musikhygge om dig hver hverdags-morgen fra kl. 7 til kl. 10! Med hendes gode musiksmag kan morgenen ikke gå skævt, og hun vil kigge lidt på musiknyhederne, gode skiver og hvad der sker generelt på P6 BEAT af fede udsendelser og tendenser.

Tjek os ud på Facebook – like, bliv ven, kommentér: ergo… meld dig ind i klubben!
 
Dagens musiktip: Jamie Woon – "Lady Luck" Royce Wood Jr Retwix


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA