x

Carsten Holms P6 BEAT-blog del 4

Carsten Holms P6 BEAT-blog del 4

Kære GAFFA-læser.
 
Jeg skriver dagens blog som små bider, ind i mellem interviews, TOY-sessions, aftaler, flere interviews, ny Beastie Boys-single, besøg fra Island, et utal af mails, flere interviews, flere aftaler der skal laves, samtidig med at jeg prøver at holde begejstringen nede på et nogenlunde tåleligt plan over for mine kollegaer…

Vi lancerer den nye P6 BEAT kanal den 11. april, og hele redaktionen er ved at tælle ned…
 
I går kom belgiske The Van Jets på besøg, sidst på eftermiddagen. De stillede op i studiet og fyrede en TOY-session af… i her til formiddag blev studie SK 5303 (ja, det hedder det altså – lyder som en dårlig tysk TV-krimi) besøgt af Human Woman fra Island, som havde ORMEN med på trommer. Begge bands er pænt ukendte i DK – men vi rammer ret godt ned i mulden af P6 BEAT, hvor vi sagtens kan dvæle ved de ting, som er mindre kendte af de fleste – og til en vis grad også af os.
 
Billederne og lyden af TOY-sessions bliver redigeret nu, og bliver lagt op på vores hjemmeside, der også snart er klar til launch. Jeg har, lige nu faktisk, fået konfirmeret en aftale med det canadiske band Grimskunk (!!!), der skal spille i Danmark den 21. april – men  inden de lægger et københavnsk spillested ned, så får de lige glasfacaden i DR Byen til at slå et enkelt revne eller to, når de stiller op til TOY-session!
 
Grimskunk spiller i øvrigt til arrangementet Gutter Light, som er et mellemligger-arrangement, imellem den hvert-andet-årlige Gutter Island festival på Masnedø. Den festival plejer jeg at besøge med kollega Jan Sneum, som måske er ham jeg igennem tiderne har arbejdet mest sammen med – på festivaler, rejser rundt i Europa og i tidernes morgen også Karrierekanonen. Jan har ikke lavet radio i flere år, men returnerer til æteren på næste lørdag klokken 16 i P6 BEAT – og det kan du roligt glæde dig til.
 
Sneums Garage kommer til at blive en stor legestue for den inspirationslystne barnlige musiksjæl, med en mand der har hjertet på det eneste sted i verden, som man kan kalde for "det rigtige". Der findes ingen som Jan Sneum og Sneums Garage bliver P6 BEATs hjem.
 
I aften skal vi alle sammen spise sammen – hele redaktionen, chefer, praktikanter, værter – alle sammen! Det bliver hyggeligt, og måske den sidste gang hvor vi alle sammen kan sidde ned og få snakket sammen på et overskueligt plan… på mandag sender vi 24-7-365 og bliver spredt for hinanden, med radiobølgerne som eneste samlende punkt. Jeg begynder at svede i håndfladerne, af at tænke på den 11. april.
 
Dagens musiktip: Dette nummer som fik mig ud af sengen i morgen – jeg tror det er ugens favorittrack! DANS!!!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA