x

Carsten Holms P6 BEAT-blog del 5

Carsten Holms P6 BEAT-blog del 5

Kære GAFFA-læser.
 
Fredag er altid en vild dag. For det første lytter jeg på en masse nye skiver, singler og mp3'ere, som jeg ikke har fået tid til i resten af ugen, og får generelt samlet op på en masse ting, som jeg er hoppet over i de sidste par dage. Denne verden er proppet med fantastisk musik, og sammen med resten af P6 BEAT-holdet glæder vi os til at præsentere en hel del af det fra på mandag, allerede ved midnat – men ellers med første "rigtige" program – Camillas Morgen med Camilla Jane Lea kl. 07 – rise and shine!
 
Og så er jeg ekstra glad for at kunne offentliggøre, at P6 BEAT sender Jose Gonzalez LIVE fra Koncerthuset i København på onsdag. Det bliver kl. 21 og vi vil også udlodde nogle billetter til en koncert, der bliver en gentagelse af succesen fra i slutningen af marts, hvor et proppet Koncerthus hyldede den svensk/argentinske sanger og guitarist, samt strygerne fra Göteborg. Det bliver en fornøjelse at kunne præsentere livemusik i radioen. Hvornår har du sidst hørt en koncert LIVE og direkte i sin fulde længde i radioen?
 
På mit program står der allerede livemusik på listen for i aften og i morgen. Når fredagens og ugens opgaver med P6 BEAT er løst, så står den på Karrierekanonen fredag og lørdag. I øjeblikket er vi i færd med at vælge navne ud, i en udvælgelsesrunde der udspiller sig på nogle af landets mange spillesteder. Vi har været i Roskilde, Herning, Lyngby, København og skal i aften til Albertslund og i morgen til Slagelse.
 
Karrierekanonen har ganske vist base hos mine gode gamle kollegaer på P3, men jeg tager stadig med slænget rundt – og det er uvurderlig fedt. Der er i øvrigt nogle af de navne som tidligere har været i Karrierekanonens udvælgelsesrunder, som måske til syvende og sidst ikke har passet så godt ind i P3's kram – men måske mere med en musikprofil som P6 BEAT har – og den lille digitale bastard P6 BEAT har allerede taget nogle af navnene til sig.
 
Et af dem er Specs & Suni, en duo fra Kolding der i nogle elektroniske numre præsenterer underfundige dansksprogede sange – en af dem "I Min Seng" – er min anbefaling for i dag. Nummeret stammer fra en ep der udkom sidste efterår, har et godt grove, fed vokal, melodi og dynamik. Download ep'en gratis!
 
Søndag sover jeg…! Og så vågner jeg op til en uge på P6 BEAT, der altså bl.a. kommer til at indeholde: Sneums Garage, hiphoppens fineste og mest funky: Tue Tracks "På de to flade hjul af stål" (ja, sgu!), metallens højborg: Sort Søndag, Krede fra Puls: Krede fra Puls (ja, intern joke – sorry – men manden spiller fantastisk musik for dig – en ren og skær nydelse og inspiration), "Album" – et program med Ralf Christensen og Kristian Leth der informativt nørder igennem hele album, fra start til slut!
 
Vi har også Alicia Jordanova og Lucia Odoom (Det elektriske Barometer) der vil sende fredag eftermiddag – bagefter samsender vi Unga Bunga med P3, undertegnede breder sig ud over mandag til torsdag kl. 15-18 og det hele starter som tidligere nævnt på mandag – d. 11. april, kl. 07.00 med Camillas Morgen med Camilla Jane Lea. Lyt med på DAB og net – vi glæder os, det håber jeg også at du gør.
 
På hele P6 BEAT's vegne – tak fordi du har læst med hele ugen,
.C
 
 
 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA