x

Fotoreportage: Our Broken Garden i Frankrig

Fotoreportage: Our Broken Garden i Frankrig

Se fotogalleriet her.

For nylig var den danske gruppe Our Broken Garden centreret omkring sangerinden, sangskriveren og pianisten Anna Brønsted i Frankrig og spille til den omrejsende festival Les Femmes S'En Melent ("Kvinderne blander sig", red.) - en festival med fokus på kvindelige musikere med blandt andre amerikanske Glasser og finske Le Corps Mince De Françoise på plakaten.

Anna Brønsted & Co. spillede i byerne Belfort, Paris, Grenoble og Cluses, og de blev fulgt af fotografen Tom Spray, som har taget en række flotte fotos, du kan se nogle af i galleriet ovenfor.

Om turen skriver Anna Brønsted følgende:

"Vi har været på en skøn tur til Frankrig. Det var her, man skulle turnere altid! Dejligt vejr, fantastiske restauranter, lækre osteanretninger og rødvin backstage, og så Paris!! Min favorit-storby! 

Vi var heldige at have selskab af superseje fotograf Tom Spray, som havde tilbudt at komme med og lave en lille rejsedagbog ud af det. Resultatet kan man se her og på Toms hjemmeside http://www.tom-spray.com/, hvor en lang række fine fotos er at finde."

Our Broken Garden debuterede i 2008 med ep'en "Lost Sailor" og albummet "When Your Blackening Shows", som i 2010 blev fulgt op af albummet "Golden Sea". Begge album er udsendt internationalt via det engelske pladeselskab Bella Union, kendt for så markante navne som Fleet Foxes, Midlake, Beach House, The Walkmen og danske The Kissaway Trail og Chimes & Bells, og begge album har fået glimrende anmeldelser især i de engelske medier. Blandt andet fik "Golden Sea" fire ud af fem stjerner i det store musikblad Q.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA