x

The Malpractice - turnédagbog, del 1

The Malpractice - turnédagbog, del 1

Kære dagbog.

Okay. Det hele startede i Århus. Åhr, for helvede... Det er så kedeligt det første, lad os spole lidt. Så pakkede vi bilen og kørte afsted. Dagens første højdepunkt indtraf da vi skulle hente vores lyd-slange Snake i Kolding. Vi var lidt tidligt på den, så vi købte to hot dogs hver. Det var ret godt. Jeg synes dog brødet smuldrede lidt for meget, hvilket komplicerede indtaget. Altså, forstå mig ret - det, som skulle holde pølsen og fyldet på plads smuldrede ligesom, hvilket forårsagede at sennep og ketchup i for høj grad løb ud over nallerne. Det er okay med lidt, nærmest sexy, men når det vælter ud, så bliver det vulgært.

Nåmen, så kom Snake. Synet af ham er som lugten af savsmuld for en cirkushest. Man får lyst til at fyre den løs, hegn og musik-wise. Yeah, og så kom vi til Hamborg takket være chauffør Nye-Kenneths køreegenskaber. Han bakkede dog ind i en pullert i Kolding. Pullerter har i øvrigt kompliceret vores musikliv tidligere, på Christiania.

Jeg overtog rattet i Hamborg og blev hysterisk over trafikken, primært fordi spillestedet lå under en fucking bro, midt i et herre-trafikeret kryds. Satan og helvede. Derpå drak vi helt fantastiske dobbelte espressoer i St. Pauli og så på skateboardere. Der gik lidt reggae i den, men det var faktisk hyggern nok. Så skulle vi lave lydprøver og spille showet. Der var ikke ligefrem pakket, men vi solgte cder til 60% af publikum bagefter. Muligvis fordi vi spillede – hold fast – en forrygende koncert.

Ser du, vi har omstruktureret vores sæt således at hele lortet nu hænger sammen, nærmest som én lang sang. Det er pissefed. Man bliver holdt på stikkerne hele tiden og det hæver altså ens spillelyst, hvilket smitter af på enderesultatet. En stor fornøjelse. Bagefter spillede vores bedste musikvenner, Marybell Katastrophy. Det gik også vildt godt for dem. Det gør det altid! Q og Marie, som spiller med os, spiller jo også i Marybell, så det er dejligt incestuøst det hele.

I det sidste nummer skulle jeg synge med. "Dexter" hedder den sang. Vi havde glemt at øve det sammen, men jeg kunne huske det fra den sidste tour. Jeg stod dog med lukkede øjne og sang, for at koncentrere mig. Og da jeg knappede øjnene op igen stod der en flok kids med stjernekastere. Det var sgu en dejlig oplevelse. Yeah, og så skulle vi i hegnet. Gintonix. Og hende bartenderen havde lavet en tegning af os mens vi spillede, hvor vi lignede delfiner. Se billedet. Da hegnet var etableret skulle vi have natmad. Döner. Rimelig awesome, bortset fra at jeg troede kyllingen var lidt rå, såeh, Marie og hendes mand Emil sov utrygt under mig i køjesengen... Men jeg er i topform i dag!

Lige nu er vi på vej til Berlin. Q og Kenneth spiller computer – Canyon Defense - Morten sover, Nye-Kenneth kører, Snake lærer om computerspillet. Lige foran kører Marie og co. Farvel og tobak for denne gang! Rød Front!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA