x

The Malpractice - turnédagbog, del 2

The Malpractice - turnédagbog, del 2

Kære dagbog.

Højdepunktet på vejen mod Berlin var, da vi kørte forbi Dr. Oetker-fabrikken. Q er ekspert udi deres frostvaresortiment, så det var lidt som at køre et barn forbi Lego-land. I retrospekt skulle vi nok have holdt ind og fået en rundtur, men han mandede sig op og fik guidet tankerne over på at uddele øgenavne. Halstørkenneth.

Vi ankom til Berlin og blev indkvarteret hos en bosat kammerats kæreste som på umanerlig gæstfri vis åbnede sit hjem for os alle, altså, begge hold bands. Det var 25 grader, solen skinnede, intet kunne gå galt. Henne på spillestedet lavede Kenneth og jeg et radiointerview, hvor vi fortalte om arbejdet med at indspille pladen, alt mens vi fik en øl i solen.

Undervejs ankom vores nylavede T-shirts – se billedet! Det er altid med bævende hænder man åbner papkassen for at se hvordan designet tager sig ud i virkeligheden, men alle syntes – tilsyneladende oprigtigt – at de var fede og fine. De fås både i sorte og hvide. Dette blev så også enden på opturen. Det viste sig nemlig at spillestedet var underlagt stramme lyd-restriktioner pga. naboklager.

Konsekvenserne af dette gik op for mig under lydprøverne, hvor den mildest talt pudsige tekniker på stedet rendte rundt med en dB-måler og bed negle. Der udspillede sig nogle helt absurde scener, som jeg desværre ikke orker at formulere, da det simpelthen var for besynderligt til at kunne kommunikeres hæderligt. Jeg ved heller ikke, hvor jeg skal begynde.

Bottom line var at vi skulle spille så lavt, at jeg kunne høre mit åndedræt, mine øjne blinke og mit hår gro under koncerten. Som dog var aldeles velbesøgt! Blandt andet af Marybell-Emils søster som var fløjet helt fra Madrid for at overraske ham og dem og os. Nåmen, vi spillede sgu ret godt og reddede det på trods af de dårlige nabo-omstændigheder. Begge orkestre, familie og værter drog derpå ud i Berliner-natten for at høvle dönere. Taxa hjem. Duck-face fotosession (se billedet) og så i seng. Snake snorkede vedholdende og som negle mod en tavle. I et desperat forsøg på ro sparkede jeg ham. Ikke i face, men i ryggen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA