x

Boho Dancer – KarriereKanonen er fyldt med kærlighed

Boho Dancer – KarriereKanonen er fyldt med kærlighed

SPOT Live har mødt Boho Dancer under en paraply.

Ida Wenøe og Asger Bjørk lægger ikke skjul på deres glæde, og det er der bestemt heller ingen grund til. De udgør to tredjedele af Boho Dancer, som er et af de tre vinderbands fra KarriereKanonen 2011.

Stor respekt
- Forløbet har været fyldt med kærlighed, udbryder Ida og forklarer, at stemningen under konkurrencen har været helt fantastisk lige fra start.

- Man har følt sig lige alle bands imellem, og der har været stor respekt for hinanden, fortsætter hun.

- Det er jo for musikken, det hele.

Asger nikker og fortæller, at de er blevet taget meget seriøst som band.

- Der er nogle musikkonkurrencer – uden at jeg vil nævne hvilke – hvor det mest handler om, hvem der kan få flest venner med. I KarriereKanonen er det fedt, at man bliver taget seriøst, lyder det fra den tilfredse trommeslager.

Et vigtigt skridt på vejen
Boho Dancer har oplevet en markant ændring lige fra konkurrencens begyndelse. De fik hurtigt meget mere opmærksomhed end tidligere og tror, at det hænger sammen med den store respekt, der er omkring KarriereKanonen i musikkredse og blandt branchefolk.

- Det kan være svært for et upcoming band at få fat i branchefolk, forklarer Ida.

- Så det har været en enormt stor hjælp at kunne sige, at vi er med i KarriereKanonen, og nu kan vi også sige, at vi har vundet. Det giver en rigtig god opmærksomhed og gode kontakter.

Små forventninger og store forhåbninger
Asger fortæller, at de er lidt forsigtige med forventninger.

- Vi forventer, at vi får lov at give vores promo-cd'er væk til en masse folk, der kunne være interessante at samarbejde med – og at de så har lyst til at arbejde sammen med os, siger Asger og smiler.

– Vi har forhåbninger i stedet for.

To koncerter
Bandet skal spille hele to gange på dette års Spot Festival, nu de har vundet. Først skal de spille på Pickup-scenen sammen med de to øvrige vinderbands, Kites and Komets og Eclectic Moniker. Kort tid efter spiller de under Idas navn.

- Det er det samme band og de samme sange, så der er egentlig tale om en kommunikationsfejl, når vi står under mit navn, forklarer Ida.

- Vi glæder os helt vildt meget til at spille i morgen, fortsætter hun. Vi kommer lige fra en øver, hvor vi har prøvet at lave et akustisk sæt, fordi vi skal spille i Lille Sal, og så passer det lidt bedre. Her kommer vi nok til at larme lidt mindre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA