x

Hvem giver koncerter i efteråret 2011?

Hvem giver koncerter i efteråret 2011?

Sommerens mange festivaler er veloverståede, og vi går nu ind i en tid med mange spændende koncerter. GAFFA giver dig en guide til en række af de mest interessante koncerter af både internationale og danske kunstnere.

September

01/09  Michael Møller, VoxHall, Aarhus
moi Caprice-sangeren kan opleves med sine intime og melankolske solonumre om ugengældt kærlighed fra albummet "A Month of Unrequired Love", der udkom 31. maj.

02/09  Anthony and the Johnsons, DR's Koncertsal, København
Da Anthony and The Johnsons for to år siden besøgte Koncerthuset, blev det en komplet udsolgt koncert i samarbejde med DR UnderholdningsOrkestret. Nu er de tilbage. De spiller også den 3. september samme sted. 

09/09  Kelis, Tivoli, København
Den amerikanske r&b-sangerinde serverer intim-koncert i Glassalen i Tivoli. Kelis udgav sidste efterår sit femte album "Flesh Tone". 

10/09  Suspekt, Koncerthuset, København (turnéstart)
I forbindelse med Suspekts kommende album "Elektra", der udkommer 12. september, giver trioen koncerter på spillesteder rundt i hele landet.

15/09  Laust Sonne, Badeanstalten, Slagelse (turnéstart)
I forbindelse med sin solo-debut med albummet af samme navn tager Laust Sonne på turné i Danmark.

15/09  Jens Unmack, Templet, Lyngby (turnéstart)
På sin kommende turné kan man opleve Unmack i selskab med Mikkel Damgaard, der er en del af Love Shop-livebandet, hvor man kan forvente medrivende aftener.

16/09  Thomas Helmig - solo, Tivoli, København (turnéstart)
Thomas Helmig spiller den første af imponerende 11 koncerter i Glassalen i Tivoli. Herefter tager sangskriveren rundt i landet, hvor der også er blevet sat ekstrakoncerter op flere steder.

17/09  Mikael Simpson & Sølvstorm, Studenterhuset, Aalborg (turnéstart)
I forbindelse med sit femte soloudspil "Noget Laant, Noget Blaat", der er på gaden 5. september, drager den elektroniske singer-songwriter Mikael Simpson på mini-turné med sit band Sølvstorm.

21/09  Kevin Costner and Modern West, Magasinet, Odense
Ud over koncerten i Odense giver filmstjernen også koncert i Amager Bio 23. september og i KulturCenter Limfjord i Skive 24. september

23/09  The Raveonettes, Fermaten, Herning (turnéstart)
The Raveonettes giver fem koncerter i løbet af efteråret. Med i bagagen har bandet deres seneste udspil "Raven In The Grave", der udkom i april måned. Albummet blev tildelt fem ud af seks stjerner af GAFFA.

Oktober

03/10  James Blunt, Aalborg Kongres & Kultur Center, Aalborg
Den engelske sanger giver sin første af to koncerter i Danmark i Aalborg Kongress & Kultur Center i Aalborg. Den 4. oktober spiller Blunt i Stadium Arena Fyn i Odense.

03/10  Bruno Mars, Valby Hallen, København
I marts gæstede Bruno Mars Danmark til en koncert i Store Vega, der både blev udsolgt og fik fornemme anmeldelser. Nu vender Mars så tilbage i Valby Hallen, hvor han giver koncert 3. oktober. 

04/10  Owl City, Lille Vega, København
Nu kan den ørehængende synthpop fra Owl City opleves live, når Adam Young og hans backingband gæster Lille Vega 4. oktober.

08/10  Scooter, Forum Horsens, Horsens
Platinblonde H. P. Baxxter skal optræde sammen med sin gruppe Scooter i Forum Horsens 8. oktober. Samme aften kan man desuden opleve den tyske dj Sash! og DJ Vision.

08/10  I Got You On Tape, Metromusik, Ringsted (turnéstart)
Det alternative rockband udgiver deres fjerde udspil "Church of The Real" først i september og giver efterfølgende koncerter rundt omkring i landet. 

10/10  Britney Spears, Boxen, Herning
Britney Spears udgav i marts sit syvende album, "Femme Fatale". Spears følger op med en verdensturné, der bringer hende til Jyske Bank Boxen i Herning 10. oktober. 

13/10  Rick Astley, Alsion, Sønderborg
Til efteråret er der tre muligheder for at opleve manden bag "Never Gonna Give You Up", når Rick Astley giver koncerter i henholdsvis Sønderborg, Greve (14/10) og Aarhus (15/10). 

14/10  Red Hot Chili Peppers, Boxen, Herning
Bandet følger det spritnye album, "I'm With You",  op med en Europaturné, der bringer dem til Jyske Bank Boxen i Herning 14. oktober.

15/10  Sondre Lerche, Loppen, København
Den norske singer-songwriter vender tilbage til Danmark og gæster denne gang Loppen på Christiania i København 15. oktober.  

16/10  Beady Eye, Vega, København
Det britiske rockband Beady Eye blev dannet sidste år af Liam Gallagher, Gem Archer, Andy Bell og Chris Sharrock. I februar måned i år udgav bandet deres debutalbum "Different Gear, Still Speeding". 

21/10  Tori Amos, Det Kgl. Teater, København
Når den amerikanske sangerinde besøger Danmark, er det med det spritnye album,"Night of Hunters", i rygsækken. Tori Amos giver ekstrakoncert 22. oktober samme sted.

22/10  Bob Geldof, Koncerthusets Studie 2, København
I foråret udgav den engelske sanger og sangskriver sit første album i 10 år, "How To Compose Popular Songs That Will Sell". Det følger han op med en verdensturné, der bringer ham til Koncerthusets Studie 2 i København. 

28/10  Rihanna, Boxen, Herning
Den caribiske skønhed og r&b-stjerne gæster Herning, og det bliver Rihannas første koncert i Danmark, siden hun besøgte Ballerup Super Arena tilbage i 2008. 

November

02/11  Annisette - solo, Kulturhuset Pavillionen, Grenaa (turnéstart)
Der er mulighed for at opleve den lille dame med den imponerende stemmepragt og tilsvarende karisma i intime rammer og en ny konstellation, når hun for første gang giver en række koncerter i eget navn.

02/11  Bob Dylan & Mark Knopfler, Boxen, Herning (billedet)
Bob Dylan lægger endnu engang vejen forbi Herning. Legenden medbringer en særdeles prominent kammerat i form af Mark Knopfler med band. 

05/11  The Smashing Pumpkins, Den Grå Hal, København
Ifølge bandets hjemmeside er den skaldede frontmand og resten af græskarrene nu klar til et besøg i Den Grå Hal den 5. November. 

05/11  Roxette, Forum Horsens, Horsens
Efter en længere pause vendte de to Roxette-medlemmer Marie Fredriksson og Per Gessle tilbage til musikken i 2009. Den 5. november kan man opleve den svenske pop-duo Roxette, når de giver koncert i Forum Horsens. 

05/11  Bon Iver, Falconer Salen, København
Sidst Bon Iver gæstede Danmark var i september 2008. Denne gang ser det ud til, at det kun bliver hovedstaden, der får besøg af Justin Vernons gruppe, og det sker til 5. november. 

06/11  Heather Nova, Store Vega, København
Den amerikanske singer-songwriter gæster Danmark 6. november. I juni tilføjede sangerinden et nyt album til sin samling. 

07/11  Erasure, Falconer Salen, København
Vince Clarke og Andy Bell optrådte i juni i Operaen, og knap er de trådt af scenen, før de er klar med endnu en dansk koncert. Det betyder, at Erasure kan opleves i Falconer Salen i København til 7. november. 

10/11  10cc, Amager Bio, København
Engelske 10cc har i de senere år været hyppige gæster i Danmark, og nu vender de tilbage for at give koncert i Amager Bio. 

11/11  Elbow, Falconer Salen, København
Elbow kunne opleves i juni på Northside Festival i Aarhus, og nu får Øst-Danmark også en lejlighed til at nyde Guy Garvey & co., når Elbow giver koncert i Falconer Salen i København 11. november. 

14/11  James Blake, Vega, København
Det engelske elektro-soul-stjerne, der fusionerer elektronika, dubstep, soul, klassisk musik og meget mere, kommer nu til Danmark for tredje gang i år. 

16/11  Joan As Police Woman, Amager Bio, København
Den 16. november indtager den New York-baserede "politikvinde" Joan Wasser scenen i Amager Bio med sin poetiske rockmusik. 

20/11  Sade, Boxen, Herning
Sidst Sade optrådte i Danmark var i et fyldt Forum i København den 9. maj, hvor de gav deres første danske koncert i 25 år. Den engelske gruppe med Sade Adu i front gæster nu Herning 20. november.

20/11  Kaiser Chiefs, Train, Aarhus
Engelske Kaiser Chiefs udgav deres fjerde album "The Future is Medieval" tilbage i juni. Nu gæster den engelske rockgruppe Train i Aarhus d. 20. november. 

22/11  Whitesnake, KB Hallen, København
Til november tager de britiske rockveteraner i Whitesnake et smut forbi Danmark, hvor de giver koncert i KB-Hallen som led i deres "Forevermore World Tour 2011".

25/11  Trentemøller, Den Grå Hal, København
I slutningen af november indtager Anders Trentemøller indklusive band scenen i Den Grå Hal som afslutning på sin verdensturné, der har fundet sted i løbet af det sidste år. 

25/11  Freja Loeb, Lille Vega, København
Den 25. november kan man opleve Loebs diskoinspirerede, keyboardbaserede og elektroniske pop på samme matrikel, når Freja Loeb giver koncert i eget navn. 

25/11  Malk de Koijn, TAP1, København (ekstrakoncert)
Med totaludsolgte koncerter på ingen tid er det gået så stærkt, at trioen bestående af Blæs Bukki, Geoio G og Tue Track netop har offentliggjort endnu en ekstrakoncert i TAP1 i København den 25. november. 

December

01/12  Pretty Maids, Amager Bio, København 
Snart gæster Ronnie Atkins, Ken Hammer og co. Amager Bio, og denne gang er et andet dansk rockikon, Mike Tramp, med på plakaten med sit Rock'n'Roll Circuz. 

02/12  Motörhead, Skråen, Aalborg
Der bliver ikke meget julefred på Skråen denne december, hvor man vil kunne opleve 65-årige Lemmy Kilmister sammen med resten af Motörhead. Den 4. december gæster de også Store Vega i Købehavn.

09/12  White Lies, Horsens Ny Teater, Horsens
Sidst White Lies gæstede Danmark, spillede de foran omkring 15.000 mennesker til NorthSide Festival i Aarhus, så det bliver en noget mere intim omgang, når de 9. december lægger vejen forbi Horsens Ny Teater. 

15/12  Deep Purple, Forum Horsens, Horsens
Det legendariske rockband giver koncert i Forum Horsens den 15. december i selskab med et 47 mand stort symfoniorkester. 

16/12  Rasmus Walter, Lille Vega, København (ekstrakoncert)
Rasmus Walters første soloalbum, der udkom i aprilmåned, følges op med en koncert i Lille Vega i København 23. september. Den koncert er nu udsolgt, og Walter giver derfor en ekstrakoncert samme sted 16. december.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA