x

Under Cover: Vinnie Who – Then I Met You

Under Cover: Vinnie Who – Then I Met You

Hvem: Moses Voigt

Hvor: Fotostudie i Stockholm

Hvornår: Sommeren 2010

På coveret til Vinnie Whos debut ligger Niels Bagge iført røde fløjlsbukser og wifebeater på en yndig bund af blomster, men hvordan kom det udtryk lige i hus på diskoknægtens dansable debut? Bagge forklarer:

– Jeg havde slet ikke haft styr på noget omkring coveret. Jeg havde mest begravet i mig i musikken, men så skulle vi pludselig lave coveret, og så fløj vi til Stockholm en dag og tog billeder hele dagen. Jeg var vildt nervøs, fordi jeg vidste, at det skulle bruges til cover og pressebilleder. Inden da havde jeg mailet lidt frem og tilbage med Moses Voigt, der skulle lave coveret, og han var ret godt med på et par af de idéer, jeg havde. Vi havde blandt andet aftalt, at det skulle være meget drenget, fint og skrøbelig på en eller anden måde.

– Jeg ville gerne have, at det ikke var så hårdt, men mere sådan "slackeren"-agtigt. Det var hans idé, at jeg skulle ligge i et sæt røde bukser, og der var de fedeste stylister på sættet, som havde totalt styr på alting. Det var virkelig en fornøjelse, selvom jeg ærligt må indrømme, at jeg tænkte: "Ej, det kan du ikke mene?! Hvad er det, I gør ved mig?", da han foreslog, at jeg skulle ligge i røde bukser og undertrøje, men i dag synes jeg jo, det fungerer helt vildt fedt på coveret. Men jeg skulle godt nok vænne mig til det, for normalt er jeg jo mere typen, der render rundt i en skjorte og et par stramme bukser. Det har været rigtig fedt at have nogle andre med til at lave coveret, fordi man på den måde selv kan blive overrasket og ikke bliver træt af det på samme måde, som hvis man selv havde stået for det.

Havde du overvejet at lave det selv?

– Ja, og jeg har faktisk også selv lavet coveret til ep'en (A Step – red.). Det er bare Dennis fra bandet, der har taget billedet, som jeg syntes var så fedt, at det skulle bruges som cover. Jeg tror nu også, at jeg selv kommer til at lave coveret til næste plade. Vi er allerede gået i gang med at tænke over, hvordan det skal se ud.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA