x

Worms på tour i England

Worms på tour i England

Onsdag

Vi er ikke blevet rigere siden sidst. Men har fået penge af KODA, så vi prøver igen.

Fire dage tre gigs. To headlining slots i Camden og et eller andet i Archway. Håber at lande et sidste (lørdag), når vi er derovre. Vi rejser som vi plejer. Så discount som muligt. Sleazyjet og med alt vores tøj i guitartaskerne. Folk siger, der er backline derovre. Dog måske i aften kun én forstærker. De siger, de arbejder på det. Vi håber og starter med pissedyre lufthavnsbajere og udsigt over en overskyet landingsplads. Klokken er 10. Indtil videre ingen forsinkelser.

Forlader et valgkampsplaget, vindblæst Danmark med næsen i sky og humøret højt. Kan allerede lugte chips, pints og beskidte pub-toiletter. Yeeeeeaaahaaa!!

Lander i Londonsolen meget( un-WORMSY )før tid. Selvom Anders er lige ved at ende i Madrid. Møder Malcom på The Good Mixer. Lige ved siden af aftenens venue. Folk snakker om noget video shoot til noget fashion shit. Det er modeuge herovre. Ved ikke, hvad der sker. Har stadig intet sted at sove. Men der er forstærkere og trommer. Åbenbart intet andet band. Men det er ok, vi skifter strenge og laver lyd om lidt. Lydmanden er Rex (eks-Towers Of London), en top bloke med verdens mindste mund. Spiller for en halvtom, siddende bar solo. Nogle af dem vil bruge en af vores sange til en film i forbindelse med modeugen. De tager os med på smugbar i en kælder i Soho komplet med jazzklaver og en gammel Tony Bennett-agtig dude, der skiftevis drikker for sig selv og synger som en rar fordrukken drøm. Et utal sange, diverse drinks og uforståelige toilet-samtaler senere lukker stedet, og instruktøren forbarmer sig over os og tager os med hjem til sofa og soveposer.

Torsdag

Han laver god stærk morgenkaffe og beder os pænt om at skride. Vi forstår. Og bliver inviteret til det shoot på lørdag + efterfest. Vi lover at tage ham på ordet og vader Shoreditch tynd for at finde morgenmad. Det er sommer igen, og vi ender med full English i morgensolen på fortovet. Vader videre. Anders rammer riften, og det går lidt trægt, før vi finder en bus mod Camden. Sætter os med cider ved kanalen i solen og venter til soundcheck. Vores very egen husfotograf, Jesper "den 4. Orm" Duelund, kunne desværre ikke komme. Men Morten 'Apeshit' Abel støder til og fotograferer/filmer i flæng som en yderst værdig substitut. Der går brus i riften, før vi når The Wheelbarrow på Camden High Street, og laver verdens hurtigste lydprøve. Nich bestiller en WORM chaser på Belushi's lige overfor, men de har ikke flere orm. De svin.

Gigget i aften var for starters grunden til, at vi tager herover. Lækkert lille sted med atmosfære og glimrende lyd. Folkene bag har tidligere haft blandt andre Nambucca, som var et vibrerende, festligt omdrejningspunkt for Camden-scenen og de bands, der fulgte i kølvandet på Libertines og den slags. Det var dengang, og London sydede. Nu er det hele lidt mere….hvad ved jeg!? Folk kommer ned, og vi spiller tredive gange bedre end i går. Vi får to øl hver. Var blevet lovet 50 pund, men Jay, promoteren, sød fyr ellers, mener ikke, han behøver betale os. Vi er ikke den slags dudes, og gider ikke spolere den gode stemning. Så oh well, tager videre i byen på tomme lommer. Skal meget have en manager!

Efter et par andre pubs og late night meat and chips, får vi lov at sove i Alices gamle lejlighed. Hun bor der ikke længere. Der er kun gulve, lidt puder og et gulv. Men vi holder ufortrødent snorkefest squatter style til den lyse formiddag.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA