x

Mescalin, Baby og Battle Bossanova i Tyskland – tourdagbog del 1

Mescalin, Baby og Battle Bossanova i Tyskland – tourdagbog del 1

Torsdag 29/09 klokken 08.18: "Jeg skal bare have noget vand"

Vi mødes ved tourbussen på Amagerbro station for at komme nemt ud af byen, men det går hurtigt op for os, at vi har glemt alt vores merchandise på Frederiksberg. Vi beslutter os for at hente pisset.

Andreas har spillet det nye Battlefield hele natten og insisterer på ikke at opføre sig ordentligt før han får noget vand. Vores elskede lydmand, Lukas, får dog styr på ham ved at sende kanelsnegle rundt i bussen, og kort efter sover det meste af bussen. Farvel, København!

Torsdag 29/09 klokken 18.40: "Det bliver en fucking lang weekend"

Vi er ankommet til Polyester i Oldenburg – en tidslomme med leopardindtræk i sofaerne og røde vægge. Lydprøven overstås hurtigt og vi hilser på det lokale opvarmningsband. De er søde.

Andreas er vågnet og afslører at han hader Tyskland. Det gør kun ondt værre at bartenderen, på Andreas'  egen opfordring om at anbefale noget spændende, nu kun serverer alkoholfri øl. Heldigvis kommer chefen kort efter og får orden på sagerne.

Fredag 30/09 klokken 03.02: "Er det Ovesen der står dernede?"

WHOOOOOOU! Oldenburg var for vilde. Den lokale radiostation havde åbenbart spillet os i forvejen og fået os i tre lokale aviser, så stedet blev fyldt af tyskere som kunne få selv Andreas helt op i det røde felt.

Begge koncerter gik godt og vi har solgt mere merchandise end nogensinde før. Det skulle fejres, og nu ligger de fleste af os i lejligheden over Polyester som er vores i dagens anledning. Johan står nede på gaden og konverserer med de lokale af alle køn, men ender midt på gulvet oppe hos os andre efter et mislykket kickflip. Mads får ham op igen, og nu vælter de rundt i lokalet i håb om at vække Uttenthal.

Andreas har fået det bedre og sidder nu og skyper med Scott som er blevet elektriker på en flyveplads i Grønland. Han har lige set nordlys fra 200 meters højde. Det har vi ikke, men i morgen skal vi se Berlin og det kommer Ulrich til at skrive om. So long!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA