x

Mescalin, baby og Battle Bossanova i Tyskland – tourdagbog del 2

Mescalin, baby og Battle Bossanova i Tyskland – tourdagbog del 2

Fredag d. 30/09: Schnitzel-tubbies und Autobahn-buddies

12.48: Et sted i Tyskland ligger der en rasteplads og på denne rasteplads ligger der en lille restaurant som serverer Tysklands bedste schnitzel... Den fandt vi ikke... I stedet fandt vi et kommercielt schnitzel-udspyttende kraftværk af et spisested og Søren kunne efterfølgende opsummere oplevelsen med ordene: "jeg har det plat i maven".

Berlin ligger forude, og efter omstændighederne, herunder især det massive kulturindblik i de tyske øl i nat, er folk ved godt mod. 

Ankomst til Berlin 18:10 blot en time forsinket pga. Autobahn-trafikken. Fedt nok sted. Jeg er pisse træt... Tror det gælder de fleste, og nu skal gearet bare slæbes op på 1.sal.

21.24: Lydprøve, spisning og brandert er klaret. Det går op for mig, at vi efter dette spillejob skal videre til en anden natklub i Berlin og spille kl. 2-3ca.

21.26: Det går op for Marc at han ikke kan betale sin husleje d. 1. november. På trods af hans mange ansøgninger er der ikke kommet noget til ham. Det er bare skide heldigt, at vi bliver pisse rige af det hér. 

5.41: Kigger på uret... prøver at styre en döner i skakten. Begge koncerter er gået godt, selvom politiet lukkede vores.

Jeg ved ikke, om nogen af publikum nogensinde opdagede, at der blev spillet live da de alle sammen var ustyrligt væk på stoffer. Alles gut, alles gut.

Lørdag d. 01 okt. kl 14.21: Primajunkie

Jeg kan konstatere at klubben stadig er kørende – det er fucked op! Jeg kan ærligt talt ikke rigtig huske hvad der er sket de sidste 10 timer. Sorry.

Morgenmaden er dog god.

PS: Send flere penge... og Andreas er blevet væk...

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA