x

Mescalin, baby og Battle Bossanova i Tyskland – tourdagbog del 3

Mescalin, baby og Battle Bossanova i Tyskland – tourdagbog del 3

Lørdag d. 01 oktober klokken. 17:00 "No party tonight. We're going home"

Vi har lige bakket ind i en BMW. Føreren er en vred asiatisk udseende mand, der forlanger 300 euro, for den minimale ridse der er kommet i hans kofanger. Bilen er tilsyneladende hans fars, så han kræver at se nogle euro hurtigt. Vi foreslår at hæve beløbet til ham og få det overstået, men BMW-fyren insisterer på at tilkalde en patruljevogn der ankommer til uheldsstedet, og ryster på hovedet over at være blevet kaldt ud til så lille en ting. De kvitterer ved at nedsætte det krævede beløb til 150 € og vi kan trille derfra, med et smil på læben. Det sidste vi hører fra BMW-fyren er en  kommando til hans ven i bilen: "No party tonight. We're going home"

 

17:30

Get-in på aftenens spillested CCCP. Et obskurt udseende sted med dyrehoveder på væggene, røde lamper og et akvarium med en rottefisk (se billede). 

Der er virkelig god lyd herinde, konstaterer vi efter vores lydprøve. Ejeren fortæller os at han er emigreret fra Skt. Petersborg til Berlin, for at åbne klubben med en ven. "A small piece of Mother Russia in Berlin!"

 

20:00

Vi spiser aftensmad på Fam. Dang. En kulinarisk succes! Sætter os i en nærliggende park og dræber ventetiden med den gode Steinburg-pilsner, og den endnu bedre Flensburger-pilsner, yderst anbefalelsesværdig.

I øvrigt har vi fundet Andreas igen – jeg har bare glemt at nævne det.

 

22.20

Da vi kommer tilbage til CCCP er der halvfyldt, og søde, imødekommende tyske kvinder, i høje hæle og halsbånd, serverer nogle fantastiske Absinth Sour, der løfter humøret betragteligt.

Efter skuffelsen i går, over at skulle begrænse os volume-mæssigt, bliver vi enige om at spille fuldt ud, og så tage den med arrangøren (og politiet) hvis det skulle komme til det. Alternativet er langt værre – det fungerer sgu bare ikke at spille rock musik for halvt blus.

 

02.30

Fedt, fedt, fedt! Politiet holdt sig væk. I stedet kom der, lige omkring koncertstart, et helt nyt kuld dejlige unge berlinere, der dansede, råbte, klappede, drak, købte plader og krævede autografer. Der er en helt anden livekultur i Tyskland, som man bare må overgive sig til, folk er ligefremme, og hvis man har lyst til at danse vildt rundt, så gør man det sgu bare!

 

05.30

Vælter i seng i et kollektiv. Skal op om tre timer, og køre en Transit over grænsen. Tak til Tyskland, vi ses igen en anden gang.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA