x

Filur klar med stjernespækket album

Filur klar med stjernespækket album

– Vi har altid gjort meget i samarbejder – hverken Kasper eller jeg kan alligevel synge, så vi vil gerne trække på andres talent, fortæller Tomas Barfod og suppleres af Kasper Bjørke:

– Siden vi sidst lavede musik sammen som Filur, er det blevet endnu mere almindeligt, at man som house-artist benytter sig af gæstesangere, så det faldt os helt naturligt.

Således kan man på Faces høre en ny gæstestjerne folde sig ud på hvert af albummets ni numre, og for Filur har det været fedt at mærke velviljen og engagementet fra de medvirkende stjerner.

– Selvom folk har travlt med alskens projekter, så har alle adspurgte været øjeblikkeligt klar på at deltage. Det har været fedt at fornemme den goodwill, og alle har været søde og positive, lyder det fra Tomas Barfod.

– Det har været et rigtig fint forløb, hvor alle gæstesangerne har leveret varen og været virkeligt dygtige, understreger Kasper Bjørke.

Filur-bagmændene har i de seneste år forfulgt diverse side- og soloprojekter, men nyder nu atter at samarbejde om Filur, der med duoens egne ord er blevet til en slags legeplads, hvor der først og fremmest skal kreeres god pop.

– Nu har vi befundet os i undergrunden i nogle år og har i en vis udstrækning gjort op med poppen – den vender vi tilbage til med Faces, som emmer af stemninger, der passer til både radioen, bilen og klubben, forklarer Tomas Barfod, inden Kasper Bjørke på effektiv vis opsummerer essensen af Filur:

– Filur drejer sig slet og ret om at lave hits.

Tomas Barfod og Kasper Bjørke foretager sig Filur-mæssigt ikke så pokkers meget i forbindelse med udgivelsen af Faces. Barfod rejser nemlig til USA i november for at forfølge lykken i Los Angeles, og Bjørke er allerede i fuld gang med at lave sit tredje soloalbum, der udkommer til foråret. Dog pusler de herrer med planer om at sætte en live-ting op til maj, når Barfod atter er i landet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA