x

Ivory&Gold udgiver debut-ep

Ivory&Gold udgiver debut-ep

– Vores udtryk er faktisk kommet helt naturligt til os under arbejdet med vores ep (der udkom den 26. september, red.). Jeg har produceret mange elektroniske sager, mens Karen med sin baggrund har budt ind med noget andet, forklarer Ronni Vindahl og overlader ordet til Karen Marie Groth:

– Jeg er også glad for elektronisk musik, men som tekstforfatter og sangerinde er det vigtigt for mig, at musikken også emmer af organisk liv.

Ivory&Gold er selverklærede fans af kvinder som Kate Bush, Tori Amos og Lykke Li, men kan til deres store glæde konstatere, at de lige siden skabelsen af duoens første nummer, About A Boy, har forfulgt og finpudset et eget udtryk.

– I starten skulle vi som alle andre nydannede bands lige prøve hinanden af, men det gik skidegodt fra første dag, og vi opnåede hurtigt en fed synergi-effekt, fordi vi begge brændte for at udleve vores idéer og var på kreativ bølgelængde, lyder det fra Ronni Vindahl, der suppleres af Karen Marie Groth:

– Det er virkelig bare fedt. Vi har helt bevidst aldrig defineret, hvordan vi præcist vil lyde – snarere arbejder vi ekstremt intuitivt, hvilket giver en befriende kunstnerisk fleksibilitet.

For Ronni Vindahl er arbejdet med Ivory&Gold et tiltrængt pusterum fra perioderne med Boom Clap Bachelors.

– Boom Clap Bachelors er et mærkeligt band, hvor nogle producerer, og andre er dj's. Der kan gå lang tid mellem, at vi mødes, og vi har hver især brug for indimellem at arbejde på individuel vis og udleve vores egoer, fortæller Ronni Vindahl, hvis Boom Clap Bachelors-engagement tiljubles af Karen Marie Groth:

– Det er en kæmpe fordel, at Ronni har erfaring fra Boom Clap Bachelors, for det betyder, at han går mega-fokuseret til værks. At man involverer sig i flere forskellige projekter viser også bare, at man er åben over for alt og ikke ønsker at tage sig navlepillende ud.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA