x

Melissa Auf Der Maur fejrer Montreal Boulevards 100-års jubilæum

Melissa Auf Der Maur fejrer Montreal Boulevards 100-års jubilæum

GAFFA.dk's udsendte fortæller fra festivalen Pop Montreal

Den tidligere Smashing Pumpkins- og Hole-bassist Melissa Auf Der Maur afholdt lørdag eftermiddag en rock-workshop for byens teenagere på spillestedet Main Hall. Dette var dog ikke den rødhårede canadiers eneste job denne dag, for senere på dagen skulle hun fungere som konferencier til showet I'll Grew Up On This Boulevard, der satte fokus på St. Laurent Blvd. eller slet og ret The Main, der er den enorme boulevard i Montreal, hvor man kan finde alle slags butikker, restauranter og de fleste af Pop Montreals spillesteder. Det er en multietnisk og kulturel oplevelse at færdes på The Main, der i år fylder 100 år.

Til workshoppen fortalte Melissa lidt om hendes forhold til gaden:
- Jeg lærte at gå, shoppe, snakke og rocke på denne gade. Den har en lang rig historie af inspirerende artister, og du finder næppe et sted med flere nationaliteter grundet de mange immigranter, der har været her siden 40'erne og 50'erne. Gaden er ligesom en mor, som vi alle sammen er vokset op omkring.

Hvad kommer der til at ske til showet i aften?
- Det hele er lidt kaotisk lige nu, men jeg har lavet en lille film, som vises, og så har vi en række musikere, der alle sammen har en eller anden tilknytning til The Main. Jeg vil ikke sige for meget, men det bliver sjovt.


Pop Montreals hjemmeside

Auf Der Maurs hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA