x

Carpark North - turnédagbog fra Tyskland del 1

Carpark North - turnédagbog fra Tyskland del 1

Billede: Per Morten Abrahamsen

Carpark North. Tourdagbog. Mandag d. 7. november 2005. Kl. 13.47:

Aaaaarrrrggghhhhh!!!! 9 store munde på vidt gab er, hvad du ser, hvis du træder ind i vores tourbus lige nu. Vi har kørt uafbrudt siden kl. 23 i går aftes, da vi forlod København. Tyskland er åbenbart meget stort. Vi er på vej til Dresden for at skulle spille det første af to jobs i aften som opvarmning for Moby.

Turen startede nu meget godt ud med at se en dvd, som en ærkefan havde lavet til Lau fra U2-koncerten i Parken. Det var meget underholdende. Efter en halv times kørsel bryder bussen så ned. Der er noget galt i motoren. Så vi tager alle vores tasker, puder og dyner under armen og skifter bus. Til den, som er et nummer større. Og til stor glæde for de fleste, da denne har toilet. Så da vi havde overstået en færgeoverfart (Rødby-Puttgarden) med indtagelse af pomfritter, var der ikke så meget andet at gøre end at hoppe i køjen.

Vi er nu en halv time fra Dresden og begynder lige så stille at mærke spændingen for aftenens koncert. Vi har ikke nogen lysproduktion med (andet end vores lysende keyboards), men vi er alle forsikrede om, at vi kommer til at gøre et indtryk på det tyske publikum. Moby har jo selv efterspurgt os, så vi håber også på en ordentlig modtagelse og behandling fra hans crew. Så humøret er i top, trods trætheden. Og så blev vi enige om et kort effektivt sæt som følger:

1. Berlin
2. Transparent & Glasslike
3. Best Day
4. The Beasts
5. Fireworks
6. Human

Så vi glæder os til at fortælle jer mere om, hvordan det første møde med det store tyske publikum er gået ... og om vi måske får lokket en lille hakkebøf i den kære Moby-dreng.

Carpark Norths hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA