x

Carpark North – turnédagbog fra Tyskland del 2

Carpark North – turnédagbog fra Tyskland del 2

Billede: Per Morten Abrahamsen

Carpark North. Tourdagbog. Tirsdag d. 8. november 2005. Kl. 15.05.

Så fik vi neglet den første koncert. Messehallen i Dresden i går var pakket med 3.500 mennesker, der i starten stod med lidt korslagte arme og ikke vidste, hvad der ville ramme dem. Da vi var færdige med det første nummer, ”Berlin”, var der spredt bifald, og man kunne mærke, at folk virkelig var kommet for at se Moby.

Men vi bankede musikken så langt ud over scenekanten, som vi kunne, og allerede efter 2. sang blødte publikum lidt mere op. Da scenen blev mørk i starten af ”Best Day”, og vi tændte for lyset i keyboardene, begyndte folk rent faktisk at skrige ... - tyskerne elsker billige tricks. Efter det havde vi dem. Folk hujede og klappede, og vi gik af scenen med et overvældende bifald (og en hurtig kommentar om, at ”All Things To All People” udkommer i Tyskland til januar). Alle konkluderede, at det var en stor succes!

Ja, selv Mobys band roste os. Moby selv var nu lidt underlig. Han havde rent faktisk et ”practice room” backstage, hvor han havde fået stillet instrumenter op, så han sad og jammede techno med trommeslageren og pianisten inden koncerten. Korsangerinden sagde, at sådan var han nogle dage. Andre dage skulle man bare holde sig væk. Og en lille insider-information fortæller, at han har hele bagenden i deres tourbus, hvor han ligger og breder sig i en dobbeltseng med køleskab og fladskærms-tv
.
Vi drog ved midnatstid mod Berlin i vores tourbus, hvor nogle af os spillede yndlingsnumre for hinanden, indtil vi landede i Berlin kl. 05. Fire timers søvn og så på sightseeing. Så vi er lidt trætte, men vejret og Berlin er fantastisk. Og ”Colombia Halle”, hvor vi skal spille i aften, er også et imponerende sted. Halvdelen af publikum står på en balkon, der næsten er i øjenhøjde med os, så man er omgivet af folk i to etager. We like that.

Resten af dagen står på interviews og lydprøve. Så vi er tændte på at gøre succesen endnu større i aften. Når vi drager mod Tyskland, er det ikke for sjovt. Så skal folk nok huske os.

Carpark Norths hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA