x

Carpark North-turnédagbog fra Tyskland del 3

Carpark North-turnédagbog fra Tyskland del 3

Carpark North. Tourdagbog. Onsdag d. 16. november 2005. Kl. 18.31.

Det må I sgu undskylde, drenge. Der har været lidt for meget at se til, så den absolutte sidste del af vores Moby-trilogi får I altså først her i dag d. 16. Vi sidder lige nu i tourbussen uden for lille Mondo, som er et spillested i Stockholm, hvor vi spiller i aften. I forgårs spillede vi i Helsinki til stor fornøjelse for en propfyldt sal. Så lad os lige få afsluttet denne Moby-saga.

Berlin var lidt sværere at danse med end Dresden. Der er ca. 20 livekoncerter hver evig eneste aften hernede, så når folk kommer ind for at se Moby, så er de lidt ligeglade med et eller andet opvarmningsband fra Danmark. Men vi tog det i stiv arm, og fik da også de fleste omvendt i løbet af sættet. Til gengæld var Moby meget federe i Berlin end i Dresden. Berlin har en lidt større tradition for techno osv. Da Moby præsenterer forsangerinden, Joy, går folk så meget amok, at hun vender sig om og begynder at græde. Hun er sød. Det er hele bandet. Trommeslageren bruger det ene minuts pause inden deres ekstranumre på at løbe hen til Søren og fortælle, hvor fantastiske han synes, vi er. Hele bandet er faktisk enige om, at vi har overrasket dem. De tigger om cd'er, som vi desværre ikke har med, så vi bliver nødt til at love dem, at vi sender en kasse CPN-goodies ned til dem i Frankrig.

Vi fester lidt med bandet, inden vi kører til hver sit land. Det eneste, Søren får at vide af Moby himself, er, at vi spillede pissegodt, og om han ikke godt vil holde op med at ryge i hans backstagelokale. Det respekterer vi, mens vi står og kigger på billeder af Joys søn, som hun stolt viser frem, mens Lucy (keyboards) går rundt med den eneste tilgængelige ”All Things To All People” på numsen ... inden under bukserne. Det er en meget god måde at slutte sin tour af på i Tyskland. Så vi drog hjemad mod Danmark med en god følelse i kroppen. Germany, this could be the beginning of a beautiful friendship.

Carpark Norths hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA