x

Kiras turnédagbog fra USA

Kiras turnédagbog fra USA

NY State, 11. marts, 2006

Efter 4 dage tilbragt på immigrations-kontorer, ambassader og konsulater kan vi nu lykkeligt meddele jer alle, om AT VI KOM IND!!! Vi sidder på et tog og er fremme i NYC om 10 timer. Ikke den foretrukne rejsemetode, men umuligt at skaffe billetter til en pris, som kunne betales, ad anden vej. Hvilken saga!! Jeg glæder mig vildt til at stå på Manhattan. Ellers er der ikke så meget andet at berette herfra, end at jeg har mødt en 8-årig kinesisk dreng her i vognen, som tror på drager. Vi faldt godt i spænd.

NYC, 12. marts, 2006
NY, NY, som altid en omfavnelse. What a relief!!
Nu skal der rodes bod på de dage, som gik tabt i ingenmandsland, og intet sted byder på flere måder at gøre det på end her. Der bliver nok ikke så meget at skrive hjem om på den musikalske front, på resten af turen, ud over diverse møder med branchefolk i forbindelse med den nye plade, søde venner, medmindre at noget ufatteligt spændende (som ikke er hemmeligt) skulle hænde, er det nok alt, I hører fra os på denne tur.
Vi ses snart.
KH Kira

Kira And The Kindred Spirits udgiver 3. april deres tredje, selvbetitlede album og indleder 7. april deres Danmarksturné i Tobakken, Esbjerg. Læs mere på http://www.kiramusic.com

Kira And The Kindred Spirits' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA