x

epo-555-turnédagbog del 4

epo-555-turnédagbog del 4

Opdeit 140306
Jetlag er en ond fugleinfluenza. Man kan have den i maven i op til tre dage uden at vide det, med tanken om det perfekte liv i behold, og så siger det pludselig inkubations-dingdong, og der ligger man. Man finder sig selv i en anden verden af tåger, langstrakte årtusinder og underlige ansigtstrækninger, og når man skal spille op til dans på New Yorks rappeste etablissement, er det et handicap, som ikke er Tiger Woods forundt. Nej, sikke noget kedeligt noget. Det vi I jo godt. Tiger Woods ved det. Alle har jetlag, og det er ikke noget specielt. Men når man skal rapportere om vores koncerter til GAFFA, og det hele er gemt væk i en tåge af bizar glemsomhed, så må man jo skrive noget andet.

Derfor overtager Ebbe "Non-Stop" Frej netop ...
HER ...det fedtede tastatur og vil fortælle lidt om det vilde liv i det dér New York, for nok er det vigtigt at spille op til dans efter princippet ”to hurtige og én sjæler” og derved forkynde det gode budskab-555, men lige så vigtigt er det at få absolut mest ud af en sådan tur – at udnytte denne enestående mulighed for at undvære søvn, glemme at spise og huske "JA-hatten" 24-7! New York er mere imødekommende end nogen anden by i verden, og idet vi bragte foråret med os, og New York netop ved vor ankomst vågnede op af en lang vinters dvale for at eksplodere i sand fest og følelsen af at ethvert øjeblik er legendarisk og en once-in-a-lifetime-oplevelse, som skal leves helt ud og for enhver pris ikke misses pga. søvnbehov, fremstod æblet mere fristende end nogensinde før.

Jeg har taget en gigantisk bid af det!! Min lyd-professor-agtige jakkes inderlomme har på ganske få dage krævet at skifte navn til Exhibit A - indeholdende så meget bevismateriale om skødesløs omgang med taxikørsel og hårde vådevarer på barer, at der umuligt kan blive tale om at frikende eller appelsag. Mere musik! Inden dette bliver for hård læsning for det unge segment af GAFFAs læsere bønfalder jeg Mikkel "you can't eat love" Hansen om igen at overtage knapperne... HER ... og ... hups, og så kom David Bowies producer Mark Plati og hans sidekick Tom McKay og hørte os to gange og vil producere den næste plade, hvis han må for os. Sikke noget lir. Vældigt flinke mennesker ... men hvor er det dog underligt at stå og tale i øjenhøjde med Bowies producer og vide, at han har tjekket alt om os og synes, vi er mægtige. Underligt godt og lidt skræmmende.

Nu sidder vi i flyet til Austin med en forventning om at finde gryden i kog og under vores ledelse bringe den i flammer. For dem, der ikke ved, hvad SXSW er, men elsker rock ’n' roll og legendariske hændelser på fad, kan det stærkt anbefales at følge med i denne spalte de næste dage. SXSW er jo trods alt en festival med rundt regnet 1300 bands, fantastisk vejr, billige drinks og den bedste BBQ i verden. Pladebosser og snothvalpe, giganter og smølfer, masser af musik og en bid af et helt andet æble end New York.

Kjærligst,
Dronning Disco m. Band

epo-555.dk's hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA