x

Smuglyt Mads Langers debutalbum

Smuglyt Mads Langers debutalbum

”Han bliver stor i 2006”, skrev GAFFA i januar om Mads Langer, den unge sanger og sangskriver fra Skive. Siden har Langer haft et pænt radiohit med ”Breaking News”, han er ved at få det med sin nye single ”Poem With No Rhyme”, og mandag den 20. marts udgiver han så sit debutalbum ”Attention Please”. Et album fyldt med melodiske, melankolske og stærke sange med Langers lyse, smukke stemme i front.

Debutpladen fra Mads Langer har været længe undervejs. Den var oprindeligt færdigindspillet og ved at blive færdiggjort, da Langer i forbindelse med nogle opvarmningsjobs for Saybia begyndte at omarrangere nogle af sangene sammen med Søren Balsner fra Carpark North. Samarbejdet og kemien mellem de to fik Langer til at bede sit pladeselskab Copenhagen Records om tilladelse til at skrotte hele pladen, og så starte forfra med Balsner som producer.

Det fik Langer lov til, og i samarbejde med Balsner og et hold nye musikere fik han indspillet albummet ”Attention Please”.

Mads Langer er allerede booket til at skulle spille på et par sommerfestivaler, og i april måned vil man kunne opleve ham på en forårsturné, der vil bringe ham rundt i landet.

”Attention Please” udkommer som sagt 20. marts, men allerede nu kan du på Langers egen hjemmeside høre albummet i sin helhed.

Hør pladen hér

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA