x

A Kid Hereafter – turnédagbog del 3

A Kid Hereafter – turnédagbog del 3

Dag 3: Fredag d. 29. september

Optur! Vi er blevet udvalgt til en af ugens koncerter i Politikens iByen! Supergod foranmeldelse. Vi glæder os bare så meget til at give den gas på hjemmebane i Husets Musikcaféen. Det bliver bare for vildt! Yeebii!

Solen skinner, og vi indtager morgenmaden på hotellets tagterrasse. Det bliver en god dag. Er spændt på konceten i Odense i aften. Hvor mange mon kommer? Magasinet er stort, og selvom koncerten er gratis, presser spørgsmålet sig på; hvor friske mon odenseanerne er på musik, de ikke kender i forvejen?

Afsted fra Århus til Odense. Endnu et par afsnit af ”Klovn” bliver tæsket igennem samt en speedy version af Trivial. Det skal gå stærkt nu, vi gider ikke et spil i langdrag, vi vil ha’ en ost nu! Spillet er alt for hurtigt overstået, men i stedet for en ny omgang, sætter Anders Talking Heads’ ”Stop Making Sense”-live-dvd på. Et fantastisk band og en fantastisk sceneoptræden. Det hele er koordineret til punkt og prikke, og David Byrne er bare for sej! Sådan skal dét gøres!

Desværre er antallet af publikummer sparsomt denne aften, selvom koncerten er gratis. De stakkels odenseanere ved ikke, hvad de går glip af. Men den håndfuld, som har kæmpet sig vej igennem en regnfuld aften, får virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige. Scenen er kæmpestor med små podier, og der bliver leget meget mere på scenen end de foregående to aftener. På det ene podie sidder Kid Handsome, aka Jakob Bjørn Hansen, og banker sin fantastiske energi ned i trommerne. På næste podie står The Shadow, aka Anders Bo Rasmussen, og giver den bare så meget gas på sine guitarer. Og på sidste podie sidder Hanna Headbanger, aka Hanna Englund, og rocker for vildt på sin cello. Forest på scenen springer Kid Universe, aka Hans Find Møller, og A Kid Hereafter, aka Frederik Thaae, rundt som bare pokker. Og Captain Woman, aka Susannah Carlsson, kan heller ikke lade være med at springe frem foran sit piano og danse med. Hvor er det bare fantastisk at have så meget plads!

Lyssætningen her på Magasinet er også bare i top. En sand nydelse; hvor ville det bare være fantastisk at skyde en live optagelse hér! Der bliver danset og hujet, og klappet ind til ekstranummer. Hvor er det bare skønt! Efter koncerten deler A Kid Herafter himself en flaske rom med vores nye fans. De var nu også fantatiske, publikum, så dem må vi naturligvis fejre aftenen med! Og så ellers klar til afgang og om bord på bussen igen. Hjem til København, hjem til kærester, og hjem til den store afslutningskoncert i Musikcaféen i Huset! Yeehaa!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA