x

The Breakers-turnédagbog kapitel 2

The Breakers-turnédagbog kapitel 2

Vi er ankommet til Wolfsburg – og det er snart ulvetime i det gamle slagtehus, hvor vi senere skal optræde. Her emmer af død, så her må vores umådelige lette tilgang til livet komme til sin ret senere i aften. Vi spoler lige tiden tilbage til fredag…

Fredag den 20. oktober fortsat…
Showet i Lindau gik fantastisk – knap 500 mennesker dansede og sang og skabte sig som vilde. Igen i aften gæsteoptrådte Toke & Jackie også på The Movements hit ”A Little Rain”. Der blev langet masser af cd’er, lp’er og T-shirts over merchandise-disken, og vi måtte hurtigt finde en måde at bruge alle de penge på sjov og ballade.

Efter spillestedet lukkede endte vi forskellige steder i Lindau. Anders var til fest på en ø i en bjergsø, hvor en brandfarlig lokal drink satte ild til både hans hænder, arme og skuldre.

Imens var Jackie & Toke på strip-klub – men da ingen af de letpåklædte piger havde lyst til at gå på scenen, tog Jackie sagen i egen hånd og udførte et storartet nøgenshow – Demi Moore kunne godt lure et par tricks. De lokale var vist knap så begejstrede som Toke!

Lørdag den 21. oktober
Lørdag var ren hat & briller. Vi havde hviledag, men der blev ikke slappet af. Festivalen nær München havde købt rigeligt mængder alkohol, som vi i ro og mag kunne nyde, da vi ikke skulle spille. Backstage’s back on earth again!
The Movement lukkede festivalen omkring midnat, og igen sang Toke & Jackie kor på et par sange. Alle var temmelig berusede, og vi måtte forlade stedet efter at have danset vildt omkring i det lokale brandvæsens uniformer.

Søndag den 22. oktober
Köln. Tid til bad og kølnervand. Tømmermændene er begyndt at kunne mærkes for alvor. Til trods for, at det er søndag, dukker knap 400 mennesker op, og vi leverer en af de bedste koncerter på turen indtil videre. Vi fester lidt i vores merch-bod, men stedet lukker tidligt, da det er søndag. I stedet går vi backstage og falder ned med et par flasker rødvin, før vi går til køjs i turbussen.

Omkring kl. 5 om morgenen bliver vi vækket af politiet. Der har været indbrud på spillestedet, og politiet har låst turbussen inde i gården. Men de 4 betjente indser hurtigt, at ingen af os er i en tilstand til at kunne have lave noget som helst fix-faxeri og lader os gå i seng igen.

Mandag den 23. oktober
Udmattede ankommet vi til Bielefeld. Flere af os er småsløje efter at have stået skoleret foran politiet i undertøj midt om natten. Regnen siler ned i en meget grå tysk by. Fornemmelsen for tid og sted er for længst forsvundet. Et svensk band optræder også i aften. Showet går godt.

Tirsdag den 24. oktober
Wolfsburg. Vi er alle sammen igen på toppen og gør klar til aftenens show. Det bliver en vild aften….!

The Breakers' MySpace-side


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA