x

Patrick Mtiliga: Jeg hader radiomusik

Patrick Mtiliga: Jeg hader radiomusik

Alder: 33 år

Civilstatus: Kæreste, har to børn

Profession: Fodboldspiller for FC Nordsjælland

Kommer du fra et hjem med klaver?

– Nej.

Spiller du selv et instrument?

– Jeg har en sampler, som jeg roder lidt rundt med. Min MPC 2500 er mit foretrukne instrument.

Har du nogensinde drømt om at blive musiker?

– Jeg tror, alle render rundt med en lille drøm om at blive rockstjerne, men det var ikke mit lod. Jeg blev fodboldspiller i stedet.

Synger du i badet?

– Ja, jeg synger alle steder. Jeg elsker at synge – også selvom det ikke altid lyder lige godt, haha!

Hvad betyder musik for dig?

– Alt. Musik er noget, man altid kan lytte til, uanset hvilket humør man er i.

Hvordan lytter du til musik?

– Jeg lytter faktisk mest il cd'er og vinyl-plader. Havde en periode for noget tid siden, hvor jeg købte rigtig mange plader. Jeg lytter mest til ældre musik på fysiske medier, selvom det ikke er så in, og jeg har en ret god samling af vinyler og cd'er.

Hvem er din yndlingskunstner?

– Jeg har ikke én yndlingskunstner, men Michael Jackson er helt klart i min top tre. Jeg er vokset op med meget forskellig musik. Min far lyttede meget til afrikansk musik, da jeg var lille, men jeg er også vokset op med gode navne som Sanne Salomonsen, Bob Marley og Tracy Chapman. Jeg hører rigtig meget forskelligt.

Hvilken slags musik kan du ikke holde ud at lytte til?

– Jeg hader radiomusik. Du ved, sådan noget kommerciel musik, der kun bliver lavet for at lave hits og tjene penge. Alt, der bliver lavet med kommercielle hensyn kan og vil jeg ikke lytte til. Det har jeg ingen kærlighed til overs for.

Se en længere udgave af interviewet i GAFFAs artikelsektion, hvor Patrick Mtiliga blandt andet fortæller om, hvilken musik han gerne vil høre på en erotisk aften, hvilken musik der skal spilles til hans begravelse, og hvilken musiker han gerne vil på date med.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA