x

Pinboys-turnéagbog kapitel 5: På udflugt til Freak City

Pinboys-turnéagbog kapitel 5: På udflugt til Freak City

Lørdag stod på en lille provinsby ved navn Herzebrock. Eller det var sådan set ikke et sted, men et område mellem noget, som kunne betegnes som steder. Det var virkeligt langt ude på landet, og modtagelseskomitéen var en fyr der hed Frank, som i hvert fald ikke har opfundet den dybe tallerken. Han fik vist os ind på noget, der mest af alt minder om et bodega og så med en lille scene. Der hang stadig julepynt rundt omkring, så man havde ikke rigtigt opfattelsen af at der skete vildt meget i det område. Nogensinde!

Op til koncerten blev der spillet dart, PS2 og ellers sovet, sovet og sovet. Simpelthen fordi der absolut INTET andet var at lave! Maden var alt for sent på den, så vi spiste et kvarter før scenetid. Ikke helt optimalt, når man skal hoppe rundt og give den gas. De 60 tilskuere i lokalet spændte lige fra teenagere til lokale drankere, så det blev en lidt underlig koncert. Men fed.

Efter koncerten skulle vi ned i merch-boden for at lave lidt ”fanpleje”. Når man så sad dernede, gik det virkeligt op for én hvilke mennesker der var derinde. Den ene var mere mærkelig end den anden. Der var Frank (modtagelseskomitéen), som mest af alt virkede som landsbytossen. Og så var han bare temmelig nærgående og sendte varme blikke … specielt til drengene! Og så var der Nina, som stolt udpegede alle, hun havde givet blow jobs, inkl. føromtalte Frank! Yak! Jeg kunne blive ved med at fortælle, men jeg vil bare slutte af med at konstatere, at det her vist var en regulær Tosseby!

Sidst på aftenen er Nina så virkeligt stiv og har lyst til at give et blow job igen. Hun laver lige hurtigt ælle-bælle-mig-fortælle og ender op med Roman, som ikke takker nej på trods af utallige advarsler fra os andre. Så de udvandrer til toilettet. Om det blev til noget, ved vi ikke, og det er der heller ikke nogen af os, der har lyst til at vide! Om natten vågner man så til lyden af banken på døren. Dørhåndtaget er faldet af, og vi er lukket inde i sovesalen. Marco skal virkeligt pisse, så han må stå oppe i vindueskarmen og gøre det ud af vinduet.

Næste dag skynder vi os af sted mod Berlin og civilisationen.


Pinboys' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA