x

Pinboys-turnédagbog kapitel 7: På arbejde i Alfeld

Pinboys-turnédagbog kapitel 7: På arbejde i Alfeld

Næste dag stod den på 350 km mod vest igen og provinsbyen Alfeld. Stedet var byens ungdomshus, og vi blev godt modtaget af 4 gutter, som hjalp os med gearet. Dejligt med lidt hjælp, for vore kroppe var mærket efter 5 shows i streg. Anne var begyndt at blive virkeligt syg, så hun smuttede lige ned til doktormanden og købte en bunke medicin. Den var gal med stemmen!

Der dukkede vel en 60 unge mennesker op til koncerten, og det så lovende ud. Det viste sig bare, at det var en af de koncerter, man bare skal arbejde sig igennem. Umuligt publikum, som overhovedet ikke ville samarbejde. Virkeligt hårdt! Vi trykkede på helt til sidste øjeblik, men reaktionerne var meget beskedne. Så vi tænkte, at vi måtte have spillet et lorteshow! Men One Fine Day spillede skide godt den aften og havde samme oplevelse. Man følte virkelig, at man havde været på arbejde!

Næste morgen var den helt gal med Anne. Ingen stemme! Så vi måtte tage den hårde beslutning at aflyse aftenens show. Det er FØRSTE gang i Pinboys’ historie, og det gjorde virkeligt ondt. Men vi satte i stedet kursen mod Münster, hvor vi kunne overnatte hos Carsten (merch-manden på touren), og Anne kunne komme sig! Surt show!

Pinboys' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA