x

Pinboys-turnédagbog kapitel 8: GoGo Münster!

Pinboys-turnédagbog kapitel 8: GoGo Münster!

Har haft to hviledage i Münster, hvor vi har set den hyggelige by. En by som Århus, 250.000 og universitet, så masser af unge. Været på aftendruk med drengene fra Donots og med Anne på højkant igen stod den på koncert på stedet GoGo! Fyren, der skulle lave promotion på showet havde fucket op i den og hængte først plakater op om morgenen inden showet. Klovn! Så forventningerne til fremmødet af folk var ikke så stort. Get-in var mærkeligt nok ikke før klokken 19, så vi daskede rundt på hostellet indtil da.

Klubben havde tourens dårligste udstyr: kun en enkelt monitor, ringe PA-anlæg og en lydmand, der ikke havde en skid styr på det. Det var spændende! Og for at øge spændingen, så sat ST (ekstra-guitarist, red.) i toget på vej fra Århus og ville lande klokken 21 i Münster. Toget blev lige en time forsinket, og han kom ind ad døren kl. 22.05, og vi havde stagetime 10 min senere.

Der var dukket en 100 mennesker op til showet! Et noget ældre publikum, end vi er vant til, men fedt alligevel. Showet gik noget bedre end i Alfeld. Dejligt, at alle var tilbage i topform, fedt at have ST tilbage i truppen og bare en god følelse at stå på scenen igen efter det aflyste show. Reaktionerne fra publikum var da også gode, selvom de var lidt tilbageholdte. Dog fik vi mange rosende ord fra Donots-drengene. De kommer med nyt album i år, og vi håber på supporttour for dem, så det var vigtigt, at de syntes om showet.

Og så skulle vi ellers i baren! Vi tog en taxa til Der Klup i Münster, resten fortæller billederne…

I øvrigt har de den bedste intimfrisør i byen. Kan kun sige: tjek billederne og du ved hvorfor.

Pinboys' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA