x

I Am Bones-turnedagbog kapitel 1

I Am Bones-turnedagbog kapitel 1

I Am Bones er på turné i Tyskland og Østrig. GAFFA har hacket deres computere i Freiburg og fundet dagbogsoptegnelser fra hver af de fire mennesker. Af hensyn til den rockarkæologiske interesse har vi bevaret den originale stavning og tegnsætning:

Kære dagbog
Til koncerten i går brød Johannes’ forstærker sammen, og så blev ”vi” enige om, at de andre kunne spille videre uden mig. Jeg stod i baren og søbede øl, mens jeg kiggede på dem og blev bekymret for, om de mon er trætte af mig? I aften fyrede han mig fra scenen. Han grinte, men jeg tror ikke, det var ironi. Han ser på mig, som om jeg er ønskværdigt erstattelig. Er jeg det? Jeg føler mig ikke sådan. Det gik jo så godt i Innsbruck.

Kærlig hilsen Filip / The Boy With The Replaceable Head


Kære dagbog
I går var en underlig dag. Jeg blev pludselig syg og måtte snakke i den store telefon på autobahnen. Det blev bedre hen på dagen, og jeg var frisk til at spille i Freiburg om aftenen. Innsbruck var en succes.. Mon ikke vi kan gentage den i aften så. Alt i alt er der en virkelig god stemning. Der er masser af gode vibes mellem os ... dejligt? Der var lige uheldet med Johanneses forstærker, men det kunne han jo ikke gøre for.

Kærlig hilsen Baesgaard


Kære dagbog
jeg hedder jeppe, og hvad så? Jeg er ked af det, fordi jeg føler, at der er en spænding mellem Filip Granlie og Johannes, og det synes jeg kommer lidt til at gå ud over mig. De hakker altid på mig, selvom jeg ikke har gjort noget. Jeg prøver kun at mægle og sprede god stemning, men det udmønter kun stakåndede kommentarer om mit trommespil og min egentlige eksistens. Jeg tager aldrig mere Filip Granlies kugler i kæften igen.

Kærlig hilsen Farvel


Kære dagbog
lang tid siden jeg har haft dig åben, gamle svend. nuvel, vi er på tour igen. forleden kørte vi herrelangt til innsbruck og spillede over evne. men jeg må tilstå, at filip går mig mere og mere på nerverne ... lang tid, i små rum, med ham. HAM! jesus. jeg havde rigtig god monitorlyd forleden, så jeg kunne høre hvad han spillede. jeg smadrede min amp i freiburg for at få ham til at forsvinde fra scenen ved at jeg var nødt til at spille på hans. og det lykkedes! endelig kunne musikken leve! jeg fik ham sgu vist også fyret fra scenen i aften, foran alle folk! pøblen nikkede forstående. jeg tror, han onanerer i bussen. det er altså ulækkert.

venligt, men bestemt, johannes

I Am Bones' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA