x

I Am Bones-turnedagbog kapitel 2

I Am Bones-turnedagbog kapitel 2

I Am Bones er vistnok kommet til Frankfurt. De er håbløse med sikkerheden på deres computere, så her følger anden del af GAFFAs granskning af deres personlige dagbøger, af hensyn til rockforskningen uredigerede og med original tegnsætning:


Kære dagbog
Das Bett, Frankfurt. Det går bedre med Johannes og mig. I går morges havde jeg knas med helbredet, og jeg spurgte Johannes, dette kronisk syge menneske, om han ikke havde noget til det. Det viser sig, at vi deler den samme medicinbegejstring, og det talte vi om hele dagen. Vi fik talt ud om gnidningerne, og jeg tror faktisk, han accepterer mig nu. Hvem ville have troet det? Til gengæld fremstår Jeppe mere og mere som et skravl. Den sølle, skamfulde hund prøver så hårdt på at behage os, og det er voldsomt anstrengende.

- Filip


kære dagbog
vi er i frankfurt. det er helt sikkert, men jeg tror nok bæsgaard tror vi er i køln... kæft en flok idioter man er på tour med. men jeg har da sluttet fred med filip. han er sgu god nok: vi kan begge rigtig godt lide medicin. jeppe, til gengæld... direkte vammel. han lavede pølser i en glasskål i går aftes. i aften ska vi spille på das bett, som er en lille klub i det gamle frankfurt. vi må vist ikk spille så højt pga naboerne, men det er fint nok, for vi er i topform efter det stille sæt vi spillede på en bar forleden, på vores fridag.

d
t ø s , johannes
d


Kære dagbog.
Hvor er Køln dog fantastisk. Turen var lang hertil, men byen og dens skønhed opvejer den lange tur. Skal spille på et stort sted i den nye bydel – glæder mig. Vi er i topform musikalsk og kammeratligt! Den energi Filip og Johannes og Jeppe sender, går lige i I Love You’en. Især Jeppe er i sit es på denne tour. Den herlige dreng smitter alle med sit humør og sine sjove indfald og ideer. Sammen kan vi erobre verden.. jeg glæder mig.

Bæsgaard


Kære dagbog
Jeg har været nede at vende. Jeg føler nu at det går bedre, men i takt med at jeg skruer op for charmen, føler jeg en vis afvisende adfærd fra Filip Granlie og Johannes. Jeg prøver sådan set kun på at passe ind, men de to kører et eller andet latterligt medicintrip sammen for tiden, hvor der åbenbart ikke er plads til mit helbred. Det er lidt dumt at de ikke har situationsfornemmelse. Er det bare fordi jeg skider i mærkelige ting, eller er det virkelig fordi jeg er så meget bedre end de andre?

Gud fri mig da vel for nogle røvhuller, Jeppe.

I Am Bones' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA