x

The Kissaway Trails turnedagbog kapitel 2

The Kissaway Trails turnedagbog kapitel 2

For at starte, hvor vi sluttede sidst, kan vi fortælle jer alle sammen, at koncerten i Sam the Record Man gik rigtig godt. Efter showet havde vi en fri aften og aftalte med moi Caprice at mødes og tage i byen og drikke, men af en eller anden grund dukkede de aldrig op :0) Lige ved siden af vores hotel i Toronto ligger en jazzklub, som hedder Imperial House, og oven på ligger en bar, hvor de spiller alternativ musik. Så vi besluttede at gå derop. På canadiske klubber kan man lægge sit kreditkort i baren, og når man så vil hjem, skal man så afregne. Og det gik selvfølgelig galt for vores bassist Rune, idet han glemte sit kort. Ifølge ham havde han mistet alt den aften. Vores vidunderlige manager fandt det dog til ham aftenen efter.

Lørdag startede med en granvoksen canadisk morgenmad på vores stam-morgenmadssted, og Thomas fik lavet hul i øret. Om aftenen skulle vi spille vores tredje koncert i Toronto. Det var det sammen sted som vores første koncert på The Silver Dollar. En del branchefolk var til stede blandt publikum, hvilket gjorde os lidt nervøse, men heldigvis endte koncerten med at være den hidtil bedste af dem, vi har spillet, og folk syntes, det var fedt. Efter os indtog PowerSolo scenen iført afroparykker og leverede et super show. De er nogen rigtig cool gutter og vi har aftalt med dem, at vi skal mødes i Austin og drikke kæmpe Magaritas til $2.

Søndag var dømt til at være hviledag. Det meste af dagen var vi på vores hotelværelse, da vi var for dovne til at bevæge os, men er begyndt at indspille en ny sang på vores harddisk recorder. Generelt har canadierne været rigtig flinke og fået os til at føle os meget velkomne. Nu ser vi frem til at komme til Texas og nyde solen.

Send flere penge!

Kys fra
The Kissaway Trail

The Kissaway Trails hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA