x

Turnédagbog: Saint Rebel er i USA – og møder Aaron Paul fra Breaking Bad

Turnédagbog: Saint Rebel er i USA – og møder Aaron Paul fra Breaking Bad

Den danske hardrockgruppe Saint Rebel, der var nomineret til GAFFA-Prisen 2014, er taget på turné i Los Angeles og skriver hjem. Se flere billeder her.

Så er vi her igen! Hollywood, palmer og glødende sol! De varme briser skyller ind over os, og man mærker, man lever! Hollywood er en vild blanding af indtryk - indtryk, der kun kan bearbejdes, hvis man selv står lige i orkanens øje.

Vi vågner døsige på hotellet efter at have smagt på nattelivet på Hollywood Boulevard. Næste stop bliver "Mel's Diner", hvor morgenens indtag er en sublim blanding af det amerikanske køkkens mangfoldige udvalg. Fantastisk måltid. Med mættede maver bliver vi enige om, at der skal købes tøj. Sunset Boulevard er stor, og gaden er dækket af mennesker. Valget falder på H&M, hvor der indkøbes alt fra hatte til stramme T-shirts. Med et suser Martin hen og kaster sine valgte genstande i armene på Mick. "KØB DET" råber han, og i en fart er han væk som dug fra solen. Jakob har spottet Aaron Paul fra "Breaking Bad".

Aaron er et fantastisk menneske, han er behagelig og indeholder alle de menneskelige egenskaber, som en rigtig "Star" burde indeholde. Martin og Jakob får en snak med Aaron om jobbet på the Whisky torsdag, og lige efter Jonas' indtræden i samtalen høres der et gigantisk brag, fra to biler der tonser sammen bag dem! "OH SHIT" runger det næsten trestemmigt i kor, og tiden står stille i et øjeblik. Imellemtiden har Mick færdiggjort indkøbet, da han hører Jesper råbe på assistance! Jesper er i LAPD-mode og er som den første ude for at hjælpe omkring ulykken. Mick suser over til ham, men dér er situationen heldigvis under fuld kontrol, og ingen er kommet til skade. Hvad kan man sige - nogle leger "911 Rescue", andre får taget selfies med selveste Aaron Paul.

Formiddagens mange inputs har givet os alle en på opleveren, og ikke mindst en rigtig tør mund. Der findes mange midler imod tørhed, men intet er så godt som iskolde Budweiser-øl. 

Turen går nu til "Rainbow Bar and Grill". Stedet har meget med i rygsækken, og en af de legendariske personer, der har præget stedet i årevis er selveste Lemmy fra Mötorhead. 

Med selvsikkerhed indtræder vi på Rainbow. Det er aften, og Californien bugner stadigvæk af varme. Med det samme føler vi os velkommen og bliver vist hen til et bord. Hyggestemning er der nok af, øllet smager af mere, og ingen af os har lyst til at nogen sinde at rejse hjem. Igennem vores beduggede øjne ser vi Lemmys faste plads, hvor der er installeret en spillemaskine kun til ham. Pladsen er altid ledig og venter kun på ham. Der er en helt særlig aura omkring selveste Mr Mötorhead, og ingen vover at at sætte sig på stolen.

The Whisky! Der er intet, der er større. Som små drenge kribler det over alt i kroppen. En gigantisk overdimensioneret dørmand gør sit første indtryk, ved at tjekke os for våben! Han er en cool fyr, der bare gør sit job, men til tider kan det være voldsomt at rumme de amerikanske regler som en simpel dansker. Klokken er 21.28. To minutter før showet går igang. Gulvtammen runger efter Jespers sidste slag, og Jonas står køligt klar med sort læderjakker og solbriller. En storm af mennesker fylder salen, efter "My Patient" sparker showet igang. "Fucking hell" råber en ældre mand, der lige har gjort sin entré. Rockglæden lyser i de mørke øjne, og hele kropssproget råber på mere Rock n Roll. Der er varmt, og den gloende varme stiger i takt med Saint Rebels sæt, der hastigt skrider videre. Sidste nummer er "Now You Know". Jonas' tenorstemme er formidabel. Koncertsalen fyldes med kærlighed, og de hidsige guitarriffs ryster de californiske palmers grundvold. 

Fantastisk afslutning på, hvad der kun er starten på Saint Rebel og Los Angeles' venskab. Næste stop: Orlando". 

Se flere billeder her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA