x

Turnédagbog: Saint Rebel er i LA – hvis vi styrter ned, bryder vi igennem

Turnédagbog: Saint Rebel er i LA – hvis vi styrter ned, bryder vi igennem

Den danske hardrockgruppe Saint Rebel, der var nomineret til GAFFA-Prisen 2014, er taget på turné i Los Angeles og skriver hjem. Se flere billeder her.

Guds eget land behandler os, som var vi små englebasser. Den ene dag står vi på en scene, hvor Jim Morrison har spillet med The Doors, og en masse øl. Blot to timers søvn senere befinder vi os i et fly på vej mod sydøstkysten i dette fantastiske land. Destinationen hedder Orlando Florida. Flyveturen var en af de ture, hvor nogle folk op til flere gange fik lavet korsets tegn over brystkassen, og hvor man som rockband når at tænke tanken, at hvis lortet skvatter ned, så skal vi sgu nok få vores gennembrud! Voldsom turbulens og meget lidt søvn er bare ikke en god cocktail. Idet vi træder ud fra lufthavnen, bliver vi mødt af en hammer i fjæset, i form af 35 graders varme og en luftfugtighed højere end Mount Everest.

Vi får hurtigt hentet vores bil, og derefter kører vi direkte ud på aftenens spillested The Haven.

Mødet med The Haven er en helt unik oplevelse... Store fede amerikanerslæder og Harleyer parkeret lige ude foran døren. Det første syn, der møder os, er et vaske ægte værtshusslagmål, som taget ud fra den gode gamle klassiker "Roadhouse", og så er vi ligesom i gang! Stille og roligt møder de fire supportbands op, og vi bliver igen mødt af den lidt overdrevne amerikanske høflighed - er den mon ægte, eller er det overfladisk?

Vores mand i Orlando er Mr. Richard Lee (midtfor på billedet), som i samarbejde med Michael Andersen fra Target/Mighty Music har startet Mighty Music USA. Et samarbejde med henblik på at få de hårdtarbejdende danske bands over på den anden side af atlanten. Rich har fået sat et interview op med et Orlando-baseret rock/metalmagasin. Interviewet foregår på ladet af Richs store sorte pickup-truck. En super fed fyr med masser af gode spørgsmål! En sand fornøjelse!

Efter en god blanding supportbands er det kl. 00.30 blevet vores tur til igen at vise, hvordan man sparker røv "Danish style", og med fare for igen at lyde selvfede er det netop det, der sker. Vi spiller et solidt sæt på en time, der i takt med publikums indtagelse af alkohol stiger i kvalitetsgraderne fra godt til sublimt... Vi ridder på en bølge i øjeblikket og nyder hvert sekund på scenen.

Efter showet gentager seancen sig fra aftenen før på The Whisky. Alle skal hen og hilse på giraffen. En masse nye fans skal have autografer, taget billeder og snakke med os alle, og helst på samme tid. Men det er kun noget, man bliver rørt over og utrolig glad for! Det er præcis det, der gør, at vi på trods af kun cirka 16 timers søvn ud af 96 mulige stadig er i live og ved godt mod.

Se flere billeder fra turen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA