x

The Kissaway Trails turnedagbog kapitel 3

The Kissaway Trails turnedagbog kapitel 3

At ankomme til Houston var som at træde ind i et badeland. Luften var varm, fugtig og solen skinnede. Det første, vi skulle, var at leje en van, da vi skulle køre til Austin. I skranken stod en rigtig amerikansk sydstats BIG MAMMA. Hun havde tilsyneladende en eller anden form for heftig kløen på sit ben, og mens vi blev ekspederet, udbrød hun hele tiden: ”Ohh-jesuschrist-motherfucker-son-of-a-bitch”, hvilket vi fandt uhyggeligt morsomt. Køreturen til Austin tog 4 timer og var lidt hård! Bilen var ikke særlig stor, så vi sad temmelig klemt, og Hasse havde en masse af Thomas’ savl på sin skulder, da vi ankom til vores highway motel (med swimmingpool).

Vores anden dag i Austin var første dag af SXSW-festivalen (South By Southwest, kæmpe branchefestival, red.), som vi skulle spille til. Rigtig mange af koncerterne med de 1200 bands foregår på 6th Street, som til lejligheden bliver spærret af i begge ender og lavet om til et langt strøg. Gaden er fyldt med barer side om side, og livemusikken vælter ud fra små scener, spillesteder og tagterrasser, ja, alt er taget i brug og lavet om til scener.

For vores vedkommende stod den på koncert med Blonde Redhead og en masse Margaritas. Stedet hed Emo’s og havde to scener. Det mindede mest af alt om en kæmpe terrasse/garage. Søren har i lang tid været kæmpe fan og formåede at komme i kontakt med forsangeren og fik taget et billede sammen med hende, og flere fra bandet nåede også at sludre lidt med dem bagefter koncerten.

Torsdag lavede vi nogle interviews bl.a. med Soundvenue og Danmarks Radio. Om aftenen var vi på bar, hvor vi mødte dem fra PowerSolo, som havde anbefalet stedet. Senere så vi deres koncert, og derefter så vi alle nogle forskellige koncerter, forskellige steder. Ingen husker hvor de var, og hvad de hørte den aften.

Fredag var store hviledag, med kæmpe smoothies, swimmingpool, sol og sushi. Vi skulle lade op til vores koncert lørdag.

Lørdag: Koncertdag!
Lørdag startede tidligt, for vi skulle mødes med Dave fra vores australske pladeselskab Speak n Spell, som vi ikke havde mødt før. Han var en super cool gut med trucker-overskæg og masser af tatoveringer, ja, han lignede faktisk en fra Jackass og havde en masse sjove historier at fortælle. Dagen forinden havde han været til Playboy-party, som vi selvfølgelig gik glip af. Efter at vi havde mødtes med ham lavede vi et interview med en amerikansk web tv-station. Det bliver måske lagt ud på vores MySpace.

Senere på dagen begav vi os hen mod Buffalo Billards, der, hvor vi skulle spille. Det var en Bella Union-showcase, så vi fik muligheden for at møde en del af de andre bands, som også er signed der. Ud over at det var der en masse branchefolk, så det var virkelig vigtigt, at vi spillede en god koncert. Det gjorde vi, ikke mindst til Simons (som er the main man fra Bella Union) store glæde, og der blev delt store krammere ud gentagne gange.

Efterfølgende var lettelsen stor, så vi besluttede os for at fejre det, men det viste sig at være umuligt, da alt i Austin lukker kl 02.00. Vi pakkede vores gear, tog bilen hjem og fik et par enkelte øl på hotelværelset i stedet.

Søndag tog vi de fleste af os det stille og roligt, fik pakket og sådan. Der var dog lige et par stykker, der ikke kunne lade være med at tage ind til byen sidste gang; de skal vist sove i flyet.

Mandag var det tidligt op for at køre til lufthavnen. Nu venter vi på vores fly til Paris, derfra videre til Kastrup, toget hjem, sidde i sofaen og se fjernsyn.

Kys fra The Kissaway Trail.

The Kissaway Trails hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA