x

Mercenarys turnedagbog kapitel 1

Mercenarys turnedagbog kapitel 1

Det aalborgensiske heavyband Mercenary har fået pæn succes i ind- og udland med sidste års album ”The Hours That Remain”. Bandet er for tiden på turné i Tyskland og har tilbudt at dele sine oplevelser fra landevejen med GAFFA.dk’s læsere

Ankomst til Berlin. 11/04-2007 kl. 0130.
Så kom vi endelig til Berlin efter ca. 12 timers kørsel. Turen gik gnidningsløst, men det er er sgu lidt langsommeligt at køre med en kæmpe trailer på en 9-personers bus. Men vi fik da spillet en masse PSP og set et par film.

Da vi ankom til spillestedet, hvor vi sover i aften, havde vores tour-manager lavet mad og fremskaffet øl, kaffe og brød til os. Derudover var det jo fantastisk at se sin egen tour-itinerary, som er den bog, der fungerer som bibel med al information om touren.

Så nu sidder vi lige og drikker en stille øl, før vi skal i seng, så vi kan være klar til i morgen. Det er jo Mercenarys første Headliner-tour uden for Danmark, hvilket betyder, at det jo er vores navn, der skal trække mennesker. Derfor kan der lige så godt komme 20, som der kan komme 200. Det er ikke til at vide. Men her sidder vi så.

Vi er mega spændte på hvordan dagen i morgen udvikler sig. Mere i morgen
Mikkel Sandager / Mercenary

11.04.2007 – Berlin, Tyskland
Hold da kæft en fed start på Touren ... Der var masser af meget glade folk, og showet gik rigtig fedt. Vi har fået sat en rigtig god sætliste sammen, der fungerer ret godt.
Mikkel Sandager/Mercenary

12.04.2007 – Fulda, Tyskland
Et meget lille sted med alt for mange trapper og en promoter, der ikke gad noget som helst. Det er desværre sådan nogle gange, når man er på tour, at man må leve med de mærkeligste mennesker. Men han var simpelthen så ugidelig og doven, at jeg simpelthen ikke fatter, han gider at booke koncerter. Vi havde ikke mange besøgende fans denne aften, men de, der var der, var glade. Promoteren fandt et hotel til os ved 22-tiden, der trods alt var ret dejligt.
Mikkel Sandager/Mercenary

13.04.2007 – Würtsburg, Tyskland.
Måske den flotteste by, jeg nogensinde har set. I hvert fald tæt på. Der var ca. 30 grader, og jeg brugte meget af dagen på at chekke historiske bygninger ud. Showet er nok det fedeste på touren indtil videre på trods af spillestedets størrelse. Der var simpelthen så ufatteligt meget gang i folk, og så kan det i virkeligheden være lige meget, om der er 100 eller 1000 mennesker. En af vores rigtig gode venner Caroline Traittler fra http:// www.photopit.com kom og tog nogle fede billeder.
Mikkel Sandager/Mercenary

14.04.2007 – Passau, Tyskland.
Det er som om, at hvert andet show i hvert fald i denne første uge skal være med en idiotpromoter, der tror, han ejer verdens fedeste spillested. Ham her havde sat sig selv på som 2. support, og stod så ene mand med sin guitar og resten på backingtrack! Hold kæft en syret type, men yderst underholdende. Det fedeste øjeblik under hans ”show” var, da der var bøvl med backingtracket, hvorefter han måtte løbe ned af scenen, op til mixerpulten og tilbage på scenen for at få styr på playbackmaskinen ... dybt underlig type. Dette var yderligere koncerten, hvor jeg virkelig måtte kæmpe for at komme igennem showet på grund af min stemme, som efterhånden var ret hærget. Pyha, måske mit livs hårdeste koncert, og så er der endda endnu et show i morgen...
Mikkel Sandager/Mercenary

15.04.2007 – Fürth, Tyskland
Nå, så skulle der lige komme endnu et show, hvor der var en dybt underlig promoter, der boede på spillestedet. Stedet er en slags miniudgave af Christiania og meget sjovt på sin egen lidt primitive måde. Men dette er sidste aften, inden vi får os en velfortjent pause. Hold da op en fest, der blev holdt, da vi spillede. Vi kunne næsten ikke holde folk ude af backstage-arealet, og vi måtte have en vagt til at holde døren, da vi var færdige.

Mere i næste uge, hvor vi kører 6 shows i træk ... Damn!
Mikkel Sandager/Mercenary


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA